همت محمدی دوشنبه ۱۱ تیرماه در نشست خبری با اشاره به اجرایی شدن طرح فرار از سنگر، افزود: در این طرح سربازانی که مرتکب فرار از خدمت شده اند، در صورتی که در هفته قوه قضائیه خود را معرفی کنند، با تخفیف مواجه شده و ممکن است با تعلیق مجازات مواجه شوند.
وی با اشاره به ضرورت تاثیرگذاری سریع تصمیمات این سازمان در جامعه، ادامه داد: تقریبا ۷۰ درصد از پروندههای ورودی این سازمان طی ۳ الی ۵ روز رسیدگی و اجرایی خواهد شد. حداکثر زمان نهایی شدن ۳۰ درصد باقی مانده بنا به جرم و فرایند بررسی، بین یک تا ۳ ماه خواهد بود.
وی با اشاره به رسالت و مسئولیتهای سازمان قضایی نیروهای مسلح، اظهار کرد: از ابتدای فروردینماه تا کنون، ۳۸۳۸ نفر ساعت توسط قضات این سازمان آموزش برای کادر و سربازان وظیفه ارائه شده است.
محمدی، سرعت عمل و دقت نظر را از ویژگیهای این سازمان دانست و افزود: در صورت سوءاستفاده هرکدام از نیروهای مسلح از جایگاه خود، به شدت با آنها برخورد خواهد شد. بررسی جرمهای حوزه خدمتی پرسنلی که کمتر از ۵ سال از بازنشستگی آنها گذشته شده و بررسی جرائم امنیتی نیروها و نگهبانان مسلح در زمینه استفاده از سلاح، در صلاحیت این سازمان است.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان مرکزی با اشاره به اینکه در حال حاضر موجودی پرونده دادگاهها و پروندههای تجدید نظر این سازمان صفر است، تصریح کرد: دادستان و دادیار ناظر به صورت منظم از زندان بازدید به عمل میآورند. رئیس سازمان هر سه ماه یکبار و قضات دادگاه هر ۶ ماه یکبار به طور منظم از زندانها بازدید میکنند. در این بازدیدها، فرماندهان نیروهای نظامی و انتظامی نیز حضور دارند.
وی با اشاره به کاهش ۵ درصدی پروندههای ورودی به این سازمان، گفت: نظارتهای منظم موجب شده کمترین جرم در نیروهای مسلح اتفاق بیفتد. بیشترین جرمها مربوط به سربازان، سوءاستفاده از موقعیت و ایراد خسارت به اموال دولتی بوده است.
وی با بیان اینکه به دلیل وجود بخشهای مختلف نظارتی در سازمان، کمترین میزان وقوع جرم اتفاق میافتد، اظهار کرد: سازمانهای استانی کشور در سه دسته طبقهبندی میشوند که استان مرکزی در بین دسته خود که ۱۲ استان حضور دارند، در رتبهبندیهای فصلی اعلامی، معمولا رتبه اول تا سوم را به خود اختصاص میدهد.
انتهای پیام
نظرات