سیدجواد ایلالی ۱۱ تیرماه در همایش تبیین اندیشه های قضایی شهیدان بهشتی و رئیسی خاطرنشان کرد: این عزیزان نمونههای عینی و مجسمی هستند که با مجاهدتهای فراوان توانستند موفقیت را به ارمغان آورند و به همین اعتبار ثابت کردند که هیچ کاری در مقابل اراده راسخ و خلل ناپذیر این بزرگواران ناشدنی نیست.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان تصریح کرد: این دو شهید والامقام غیرممکنها را ممکن کردند. بنابراین لازم است برای بهبود شاخصهای عملکردی و پیشبرد اهداف و دستیابی به رشد و تعالی و بالندگی در قوه قضائیه و تحقق بهتر، موازین مبتنی بر عدالت از این شخصیتها الگوسازی و الگوپردازی شود و افکار و اندیشههای آنها نیز در جامعه به درستی و به طور دقیق و روشن، معرفی و تبیین شود.
این مقام قضایی ضمن تبیین مهمترین ویژگیها و ابعاد شخصیتی شهید بهشتی، تصریح کرد: شهید بهشتی نیز اولین رئیس دستگاه قضایی بود که با احساس نیاز به تحول در قوه قضائیه، تغییرات و اصلاحات جدیدی ایجاد و اعمال کرد و با اتکا به این رویکرد و نگرش تحول آفرین، در جهت تسهیل موجبات برقراری عدالت در جامعه اهتمام جدی تری داشت.
وی همچنین اطاله دادرسی را به عنوان یکی از مهمترین عوامل نگرانی مسئولان قضایی و مردم برشمرد و اظهار کرد: در این خصوص باید گفت مبانی شکل گیری اطاله دادرسی، متعدد و متکثر هستند، بنابراین به نظر میرسد علاوه بر نحوه رسیدگیهای قضایی و افزایش حجم ورودی پروندهها به شعب و محاکم، دیگر مؤلفه ها نیز از قبیل اصحاب دعوا، کارشناسان، وکلا ، دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در این فرایند نقش دارند و باید به طور همه جانبه به این موضوع نگاه کرد و آن را از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار داد.
انتهای پیام
نظرات