به گزارش ایسنا، مهتاب خلیلیفر، مدیرعامل این شرکت گفت: حوزه فعالیت اصلی شرکت، طراحی و ساخت رلههای حفاظتی خاص و یا دستگاههای پایش خاص و همچنین ارائه خدمات پژوهشی در حوزه صنعت برق است و رله بازبست تطبیقی تک فاز برای خطوط انتقال، محصولی است که به واسطه تولید آن موفق به اخذ نشان دانشبنیانی شدیم.
وی، رلههای حفاظتی تولیدشده در این شرکت را هوشمند دانست و در این باره توضیح داد: رلهها قادر به تشخیص خطای گذرا از خطای دائم نیستند و همچنین در شرایطی که خطای گذرا اتفاق میافتد، نمیتوانند زمان پاک شدن قوس ثانویه را به درستی تشخیص دهند و عدم تشخیص این موارد توسط رلههای موجود، باعث میشود که در زمان وقوع انواع اتصالیها با یک تاخیر زمانی مشخص عمل کنند.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، مدیرعامل این شرکت خاطر نشان کرد: این امر در شرایط مختلف با بستن رله روی خطا، تنش مجدد به سیستم وارد میکند و شاخصهای قابلیت اطمینان سیستم که قرار بود با بهکارگیری بازبست بهبود یابد، تضعیف میشود. ولی رلههای تولیدشده در این شرکت قادر به تشخیص انواع خطاها و همچنین زمان پاک شدن خطا است. این محصول دارای دو ثبت اختراع، TRL8 و یک گواهی تایید عملکردی از آزمایشگاه مرجع پژوهشگاه نیرو است.
انتهای پیام
نظرات