به گزارش ایسنا، بشار اسد، رئیسجمهور سوریه در جریان دیدار «الکساندر لاورنتیف» فرستاده ویژه رئیس جمهور روسیه به سوریه خاطرنشان کرد که کشورش همیشه با تمامی ابتکارعملهای ذیربط به صورت مثبت و سازنده برخورد داشته است.
براساس گزارش خبرگزاری سوریه «سانا»، بشار اسد ضمن تأکید بر اینکه این ابتکارها بیانگر عزم و اراده کشورهای ذیربط برای برقراری ثبات در سوریه و کل منطقه است، تصریح کرد: سوریه همیشه به صورت مثبت و سازنده با همه ابتکارهای ذیربط برخورد کرده و موفقیت و ثمربخش بودن هر ابتکاری از احترام به حاکمیت و ثبات کشورها نشأت میگیرد.
از سوی دیگر، بشار اسد از ابتکار صلح ارائه شده میان روسیه و اوکراین توسط «ولادیمیر پوتین» تقدیر و تشکر کرد و آن را پایه و اساس واقعی برای حل وفصل بحران بین ۲ کشور دانست و گفت که غرب و اوکراین با مخالفت با این ابتکار، مسؤول خونریزی هستند.
![شروط سوریه برای احیای روابط با ترکیه](https://cdn.isna.ir/d/2024/06/27/3/63081892.jpg?ts=1719477742936)
فرستاده ویژه رئیس جمهور روسیه ضمن تاکید بر حمایت کشورش از تمامی ابتکارهای مربوط به روابط بین سوریه و ترکیه تصریح کرد: به نظر میرسد که شرایط فعلی برای موفقیت میانجیگریها از هر زمان دیگری مناسبتر است.
وی در پایان گفت: روسیه برای پیشبرد مذاکرات آماده است و هدف، موفقیت در بازگشت روابط بین سوریه و ترکیه است.
انتهای پیام
نظرات