اردشیر شهرکی در گفت وگو با ایسنا افزود: یکهزار و ۱۰۰ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت زردآلو اختصاص دارد که ۸۵۰ هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.
وی عمده شهرستانهای تولید کننده زردآلو را تفتان، خاش، میرجاوه و زاهدان ذکر کرد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: بیشترین زردآلوی تولیدی این استان از نوع شکرپاره، قرمز شاهرود و ارقام مرغوب محلی است.
وی در ادامه اظهار کرد: استان چهار فصل سیستان و بلوچستان، با ۵۲۰ هزار هکتار اراضی قابل کشت، سالیانه بیش از ۴ میلیون تن انواع محصولات زراعی، باغی، شیلاتی، دامی، جنگل و مرتع در آن تولید شده و در صورت توسعه زیرساخت ها این میزان تولید تا دو برابر قابل افزایش است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: به منظورجلوگیری از واردات و خروج ارز، ایجاد فرصتهای جدید شغلی و خودکفایی کشور به تولید موز، احداث ۱۷ هزار هکتار موزستان جدید بعنوان چشم انداز پیش رو ترسیم گردیده است.
وی ادامه داد: برای تحقق این طرح، بنگاههای اقتصادی با مشارکت سازمان جهاد کشاورزی، برنامه طرح توسعه باغات موز به شیوه کشت متراکم در سطح ۴۲۰۰هکتار تدوین، و تاکنون کشت الگویی ۱۰۰ هکتار موزستان درمنطقه باهوکلات شهرستان دشتیاری به اتمام رسیده است.
وی افزود: سیستان و بلوچستان در حال حاضر دارای ۷۱۳۶ هکتار موزستان با تولید سالیانه افزون بر ۲۰۳ هزار تن است.
انتهای پیام
نظرات