به گزارش ایسنا، سعید جلیلی امروز در جمع مردم شیراز اظهار کرد: امروز همه دنیا چشم انتظار نتیجه انتخابات در ایران هستند. در ایران در انتخابات مردم هستند که تعیین میکنند چه کسی باید انتخاب شود. جمهوریت نظام میراث امام راحل است. امروز هیچ کس نمی تواند در دنیا جمهوریت نظام را زیر سوال ببرد و این یعنی مردم در ایران تعیین کننده هستند.
وی ادامه داد: شما مردم تعیین خواهید کرد که مسیر پیشرفت و جهش و استفاده از یک جهان فرصت با ایفای نقش پرشکوه هر ایرانی دنبال شود. نباید در یک جهان فرصت را از دست بدهیم. اگر میگویید باید جهش کرد و در برابر اخم خارجی و فساد داخلی باید ایستاد، نباید کسی باشد که با اولین داد و هوار، دست از مبازره با فساد بردارد. مسیر ما حق است و ملت ما باید از آن انتفاع ببرد.
این نامزد انتخابات تصریح کرد: در شرایط یک انتخاب بزرگ هستیم، آیا میخواهیم این فرصت ها را قدر بدانیم یا نه؟ میخواهیم فرصتها را بشناسیم؟ آیا میخواهیم استفاده حداکثری از فرصتها برای پیشرفت و جهش برای جبران آن ۸ سالی که رشد اقتصادی صفر و منفی داشته باشیم یا خیر؟
جلیلی درباره برجام، گفت: اینها تمام تعهدات را انجام دادند اما طرف مقابل کاملا از توافق خارج شد. میگفتند هم چرخ سانتریفیوژ میچرخد هم اقتصاد اما هم سانتریفیوژها از کار افتاد و در اقتصاد هم دلار ۳ هزار تومان تحویل گرفتند و دلار ۳۰ هزار تومان تحویل دادند. ۸۰۰ تحریم را کردند ۱۵۰۰ تحریم. میگفتند تا فلان کنوانسیون را امضا نکنیم، نمیتوانیم واکسن وارد کنیم. کسانی میگفتند ما فقط زبان دنیا را می فهمیم ولی دنیا جواب آنها را با فشار حداکثری میدادند اما شهید رئیسی کاری کرد که راهبرد فشار حداکثری آنها به اعتراف خودشان شکست خورد.
این نامزد انتخابات با بیان اینکه اگر کسی حوصله هم صحبتی با صاحب نظران را نداشته باشد چگونه میتواند جنبههای مختلف یک امر را در نظر بگیرد؟ گفت: اگر کسی بخواهد با کمترین تشر عقب نشینی کند چگونه میخواهد کشور را پیشرفت دهد؟ می گویند آمریکا پیچ تحریم را شل کرده است. ما میگوییم این فرد که الان در آمریکا سر کار است حتی یک تحریم ترامپ را لغو نکرده است و بعد آنها می گویند اگر فلانی چند ماه دیگر در فلان کشور بر سر کار بیاید، چه کنیم؟
وی با بیان اینکه جوانان ما در جنگ مردانه ایستادند و کسی جرأت نمیکند نگاه چپ به ما کند، تصریح کرد: سوال من این است ملتی که در سختترین عرصه مانند جنگ این موفقیت بزرگ را شکل میدهد، نمی تواند در صنعت، کشاورزی و اقتصاد چنین موفقیتی را شکل دهد؟ چه کسی میخواهد این بحث ها را مدیریت کند؟ امروز در یک انتخاب هستیم. استان فارس برایمان گویای بسیاری از هویت های تاریخی دینی و فرهنگی است و ما به هویت ملتمان افتخار می کنیم. جوانان می توانند در عرصه های فناورانه افتخارات زیادی را کسب کنند و نه تنها موفق شوند بلکه قدرت کشور را در جهان ارتقا دهند. دیشب در کرمان بودم. یک فرزند عشایر از یک روستای کرمان شده بود کابوس قدرت های دنیا. کشوری که خودش را بزرگترین قدرت دنیا می داند کابوسش می شود یک عشایرزاده کرمان. سردار سلیمانی؛ فرزند عشایر یک جهان فرصت است.
جلیلی افزود: خود غربیها میگویند که عرصههای «های تک» میتواند کشورها را در سطح قدرت های جهانی قرار دهند. امروز هم در کنگرههای علمی اروپا مثل گذشته دنبال این هستند که پیشرفت های علمی را محدود کنند و اگر ما عقب بیفتیم ۴ سال که نه، چه بسا ۴۰ سال عقب بیفتیم بنابراین باید در عرصههای مختلف فناورانه حضور پرقدرت داشته باشیم و قدرت امروز منطقهایمان را به سطح جهانی برسانیم.
انتهای پیام
نظرات