همایون عمودیزاده در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: در حال حاضر در سطح استان لرستان ۷ مرکز نگهداری از کودکان بی سرپرست در استان وجود دارد که ۱۱۰ نفر در آنها نگهداری میشد.
وی ادامه داد: خوشبختانه با پیگیری و کار کارشناسی این تعداد به ۶۷ نفر رسیده و مابقی با بازپیوند و فرزندخواندگی و ورود به زندگی مستقل ساماندهی شدهاند.
عمودیزاده اظهار کرد: در مرکز خرمآباد، پسر و دختر، الیگودرز پسر و دختر، دورود دختر و بروجرد پسران بیسرپرست نگهداری میشوند.
وی مراقبت از کودکان فاقد سرپرست موثر در خانههای شبانهروزی را یکی از حمایتهای این سازمان از کودکان عنوان کرد و یادآور شد: بهزیستی علاوه بر نگهداری از چنین کودکانی در مراکز، به دو روش مراقبت و پرورش نزد خانواده زیستی (پدر، مادر، جد پدری و وصی و ...) یا خانواده جایگزین از کودکان حمایت میکند.
این مسئول تصریح کرد: اولویت بهزیستی در گام اول بازپیوند کودکان به خانواده خود، در گام بعدی ورود او به خانواده جایگزین اقوام درجه اول و دوم مانند پدربزرگ و مادربزرگ یا عمه و عمو و خاله و دایی و در گام سوم ورود به فرزندخواندگی یا به صورت موقت و در نهایت اگر سه گام قبلی فراهم نبود ورود به مراکز نگهداری است.
انتهای پیام
نظرات