• چهارشنبه / ۶ تیر ۱۴۰۳ / ۰۷:۵۹
  • دسته‌بندی: تشکل‌های دانشجویی
  • کد خبر: 1403040603308
  • خبرنگار : 71974

فعال حوزه دانشجویی در گفت‌وگو با ایسنا:

بداخلاقی سیاسی باعث تضعیف اعتماد مردم به نظام می‌شود

بداخلاقی سیاسی باعث تضعیف اعتماد مردم به نظام می‌شود

فعال حوزه دانشجویی گفت: بد اخلاقی سیاسی نه‌ تنها به جامعه آسیب می‌زند، بلکه باعث تضعیف اعتماد مردم به نظام می‌شود. کاندیداها باید با رعایت اخلاق، به جوانان و نوجوانان الگویی مثبت ارائه دهند و از رفتارهایی که ممکن است اثرات منفی داشته باشد، پرهیز کنند.

امیر کاشفی فعال حوزه دانشجویی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه مشارکت بالا در انتخابات برای هر کشوری حیاتی است، اظهار کرد: وقتی مردم با شور و شوق در انتخابات شرکت می‌کنند، این امر نه تنها مشروعیت نظام را تقویت می‌کند، بلکه می‌تواند جایگاه ایران را در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی ارتقا دهد. همچنین، مشارکت بالا باعث افزایش توان بازدارندگی کشور می‌شود و دشمنان را ناامید می‌کند.

وی با اشاره به نقش نامزدهای انتخابات برای میزان مشارکت عنوان کرد: آگاهی‌بخشی و آموزش مردم درباره اهمیت رأی دادن، ارائه برنامه‌های کاربردی و ملموس توسط کاندیداها که مشکلات واقعی مردم را حل کند، و همچنین برگزاری مناظرات شفاف و منصفانه که باعث جذب بیشتر رأی‌دهندگان شود. علاوه بر این، رسانه‌ها و نهادهای مدنی می‌توانند نقش پررنگی در ترغیب مردم به شرکت در انتخابات ایفا کنند.

به گفته وی؛‌در ۴۵ سال گذشته، دو عامل اصلی پیشرفت نظام جمهوری اسلامی ایران، رهبری داهیانه و حضور پرشور مردم در صحنه‌های مختلف بوده‌اند. رهبری با هدایت‌های خود، کشور را در مسیر پیشرفت قرار داده و مردم با حضور فعالانه خود در عرصه‌های گوناگون از جمله انتخابات، راهپیمایی‌ها و فعالیت‌های اجتماعی، پشتیبانی خود را از نظام نشان داده‌اند. این دو عامل به‌طور متقابل همدیگر را تقویت کرده‌اند.

کاشفی بیان کرد: کاندیداها باید با صداقت و تعهد به مردم نشان دهند که برنامه‌هایشان قابل اجرا و مفید است. آنها باید به دغدغه‌های مردم توجه کنند و برنامه‌هایی ارائه دهند که واقعاً مشکلات کشور را حل کند. همچنین، رعایت اخلاق سیاسی و پرهیز از بداخلاقی‌های سیاسی در تبلیغات، می‌تواند باعث افزایش اعتماد مردم به آنها شود.

وی افزود: کاندیداها باید با مشاوران مجرب و کارشناسان مختلف مشورت کنند و برنامه‌های خود را بر اساس واقعیت‌های موجود جامعه تدوین کنند. همچنین، مردم و نهادهای مدنی می‌توانند با نقد سازنده به بهبود برنامه‌های آنها کمک کنند. مهم این است که برنامه‌ها باید عملیاتی و با پشتوانه علمی و تجربی باشند.

این فعال حوزه دانشجویی با بیان اینکه رعایت اخلاق سیاسی از اهمیت زیادی برخوردار است، اظهار کرد: بد اخلاقی سیاسی نه‌تنها به جامعه آسیب می‌زند، بلکه باعث تضعیف اعتماد مردم به نظام می‌شود. کاندیداها باید با رعایت اخلاق، به جوانان و نوجوانان الگویی مثبت ارائه دهند و از رفتارهایی که ممکن است اثرات منفی داشته باشد، پرهیز کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha