محمد دشتی مرویلی در گفت و گو با ایسنا ضمن اشاره به اهمیت شرکت در انتخابات ریاست جمهوری، گفت: در انتخابات ریاست جمهوری شخص اول اجرایی کشور را انتخاب میکنیم و به طور غیر مستقیم به انتخاب وزرا، استانداران، فرمانداران، بخشداران و مدیران کل و روسای ادارات اقدام میکنیم.
وی ادامه داد: پس اگر انتخاب درست و شایسته ای داشته باشیم، به تبع آن یک رئیس جمهور شایسته، وزرا، استانداران و فرمانداران توانمند و شایسته انتخاب خواهد کرد و در نهایت شایسته سالاری بر کشور حاکم می شود.
این دکتری علوم سیاسی انتخابات ریاست جمهوری را یکی از مهم ترین انتخاباتی خواند که در کشور برگزار و نقش بسزا و مهمی در آینده کشور و فرزندان ما دارد و بیان کرد: تبیین اهمیت حضور در انتخابات و اهمیت انتخاب اصلح وظیفه قشر دانشگاهی کشور است.
دشتی مرویلی تصریح کرد: رئیس جمهور اصلح رئیس جمهوری است که به تواناییهای داخلی و ظرفیتهای مردمی باور و اعتقاد قلبی داشته باشد و معتقد به استفاده از ظرفیتهای عظیم مردمی کشور برای حل مشکلات باشد.
وی با بیان اینکه رئیس جمهور باید معتقد باشد که دین و فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی در اداره جامعه توانمند است، گفت: رئیس جمهور در مدیریت و ایجاد هم افزایی بین اعضا دولت توانمند باشد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه ملایر تصریح کرد: اگر نگاهی تاریخی به ۱۵۰ سال گذشته از ابتدای دوران قاجار به بعد داشته باشیم، ایرانیان ارتباط گستردهای با دنیای خارج ایجاد کرده و به خود آگاهی رسیدند؛ از آن زمان دو تفکر در بین اندیشمندان و صاحبان اندیشه در کشور شکل گرفت که یکی باور به توانمندی داخلی و فرهنگ ایرانی اسلامی برای حل مشکلات کشور و دیگری باور به غرب برای رسیدن به توسعه و پیشرفت بود.
دشتی مرویلی با تاکید بر اینکه این دو تفکر طی ۱۵۰ سال گذشته در برهههای مختلف بر کشور حاکم بودند، گفت: در دوران مشروطه و پهلوی تفکر غرب گرا بر کشور حاکمیت داشت و تاریخ نتیجه این تفکر بر کشور را نشان می دهد و پس از انقلاب اسلامی نیز متاسفانه این دو تفکر وجود داشت.
این دکتری علوم سیاسی تاکید کرد: انتظار داریم رئیس جمهور با انتخاب وزرا و مدیران شایسته و توانمند در دستگاههای دولتی زمینه را برای به فعلیت رساندن ظرفیتهای فراوان موجود در کشور ایجاد و با تکیه بر توانمندیهای داخلی مسائل کشور از جمله مشکلات اقتصادی، تورم، ناترازی انرژی و بودجه را با یک تیم منسجم حل کند.
دشتی مرویلی ساماندهی حوزه فرهنگ، فضای مجازی، کاهش آسیب های اجتماعی و تقویت بنیان خانواده و جایگاه خانواده در عرصه اجتماع را از دیگر انتظارات خود از رئیس جمهور آینده برشمرد.
انتهای پیام
نظرات