مهدی امید در گفتوگو با ایسنا به بیان ویژگیها، معیارها و شاخصههای رقابت و مشارکت سیاسی عقلانیت محور، مرزهای وفاق و رقابت سیاسی، نقش نخبگان در تعمیق فرهنگ سیاسی، بلوغ سیاسی و شاخصهای انتخابات طراز انقلاب اسلامی پرداخت و به مشارکت چهار قشر حاضر در انتخابات شامل انتخاب شوندگان، انتخابات کنندگان، عوامل اجرایی، جریانها و گروههای سیاسی اشاره کرد و افزود: معیارهای عقلانیت در رفتار سیاسی این اقشار مهم است.
وی به نگاه میلیونها نفر در کشورهای منطقه و جهان به گفتمان جمهوری اسلامی ایران، اشاره کرد و گفت: از همه بازیگران و کنشگران این عرصه درخواست میشود که با عقلانیت سیاسی انتخاباتی در تراز جمهوری اسلامی ایران رقم بزنند تا ظرفیتهای این نظام مقدس الهی را بار دیگر به جهانیان اثبات کنند.
این دکترای اندیشه های سیاسی به برگزاری ۴۲ انتخابات در چهل سال طول عمر پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و یادآور شد: در این انتخابات بیش از یک میلیارد رای به صندوقهای رای انتخابات مختلف ریخته شده است که نشاندهنده رای به مشروعیت و جمهوریت این نظام در نزد آحاد مردم ایران اسلامی است.
امید گفت: در انتخابات مختلف همواره جناحها و جریانهای سیاسی مختلف پیروز شدهاند و قدرت را به دست گرفتهاند که این حاکی از اعتقاد نظام جمهوری اسلامی ایران به صندوق و رای مردم است که جمهوریت نظام را به منصه ظهور می رساند.
وی در پایان برنامه محوری نامزدها، پرهیز از تخریب شخصیتها، عدم ایجاد یاس و ناامیدی، حرکت رو به جلو و پیشرفت را از راهبردهای مهم عقلانیت در رقابت سیاسی برشمرد و خواستار رعایت معیارهای انتخاباتی شایسته و مقبول در نزد همه کنشگران این عرصه شد و گفت: امید میرود ثمره این مهم برای کشور، ملت و جریان های سیاسی مفید واقع شود و موجبات مشارکت حداکثری را فراهم آورد.
انتهای پیام
نظرات