• یکشنبه / ۳ تیر ۱۴۰۳ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403040301443
  • خبرنگار : 50124

لحظه شماری برای برگزاری یک انتخابات پرشور/ روسای ستادهای انتخاباتی بام ایران چه می‌گویند؟

لحظه شماری برای برگزاری یک انتخابات پرشور/ روسای ستادهای انتخاباتی بام ایران چه می‌گویند؟

ایسنا/چهارمحال و بختیاری کمتر از یک هفته دیگر به زمان برگزاری مهم‌ترین رویداد سیاسی کشور باقی‌مانده است، ستادهای انتخاباتی در ابتدا تمام توان خود را برای افزایش مشارکت و پس از آن ترغیب مردم برای رای دادن به کاندیدای مورد حمایت خود به‌کار گرفته‌اند، باید دید در روزهای پایانی چه اتفاقاتی رقم خواهد خورد.

به گزارش ایسنا، مشارکت مردم در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری ایران بسیار اهمیت دارد، حضور پرشور مردم در انتخابات نه تنها نمایانگر وحدت ملی است، بلکه قدرت ملی را نیز تقویت می‌کند.

مقام معظم رهبری نیز تأکید دارند که جهاد تبیین در تشویق مردم به حضور در صحنه انتخابات مؤثر است و عمل، روی خوش، زبان پاسخگو و حضور در جمع‌های مردم، به ویژه جوانان برای ترغیب آنان به مشارکت در این رویداد سیاسی ضروری است.

قهر با صندوق رای، آفت‌های بسیاری برای کشور عزیزمان دارد، رئیس جمهوری که با سبد رای بالا بر سر کار بیاید، قطعا قدرت چانه‌زنی بالاتری برای دفاع از حقوق مردمش در سطح ملی و بین‌المللی خواهد داشت، بنابراین هدف اصلی فعالان سیاسی و ستادهای انتخاباتی در گام اول باید افزایش مشارکت مردم و سپس ترغیب به انتخاب اصلح باشد.

دود مشارکت ضعیف در انتخابات در گام اول به چشم کسانی می‌رود که به دنبال دلسردی مردم برای مشارکت در انتخابات هستند، قطعاً اگر خودمان در سرنوشتمان دخیل نباشیم، این اجازه را داده‌ایم که دیگران برایمان انتخاب کنند. باید تلاش کنیم تا با انتخاب اصلح شرایطی برای بهبود فراهم کنیم.

در این گزارش تلاش شده تا نظرات رؤسای ستادهای انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری در چهارمحال و بختیاری در خصوص اهمیت مشارکت و انتخاب فرد اصلح بیان و ارائه شود.

چشم جهان و منطقه به ایران برای انتخاب رئیس جمهوری است که ادامه دهنده رئیس جمهور شهید باشد

سید مهدی موسوی‌نیا رئیس ستاد انتخاباتی پورمحمدی در چهارمحال و بختیاری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اهمیت مشارکت در انتخابات، توضیح داد: باتوجه به شهادت آیت‌الله رئیسی، شاهد برگزاری انتخابات زودهنگام در کشور بودیم، به علت مشکلات اقتصادی و نبود آگاهی در خصوص اهمیت مشارکت در انتخابات شاهد بی‌انگیزگی مردم برای حضور در این رویداد سیاسی هستیم.

وی افزود: ایران سرمدار جبهه مقاومت در منطقه محسوب می‌شود، چشم جهان و منطقه به ایران برای انتخاب رئیس جمهوری است که ادامه دهنده رئیس جمهور شهید باشد، باتوجه به شرایط، مردم به دنبال انتخاب فردی هستند که در وهله اول مشکلات اقتصادی را حل و فصل و سپس برای برداشتن تحریم‌ها گام بردارد.

رئیس ستاد انتخاباتی پورمحمدی در چهارمحال و بختیاری بیان کرد: جبهه انقلاب اسلامی به دنبال انتخاب فرد اصلح است و در تلاشیم با استفاده از ظرفیت ستادهای انتخاباتی و فضای مجازی مردم را به مشارکت در انتخابات و انتخاب فرد اصلح ترغیب کنیم.

وی در خصوص ویژگی‌های رئیس‌جمهور اصلح، اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی دارای قواعد و ساختار خاص است و کاندیداها پس از تائید شورای نگهبان برای کاندیداتوری در انتخابات تائید صلاحیت شدند.

رای ندادن در این مقطع نمی‌تواند موجب رفع مشکلات موجود کشور باشد

کمال اکبریان- رئیس ستاد پزشکیان در چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: رئیس جمهور با درصد آرای پایین و رئیس جمهوری که با درصد آرای بالایی انتخاب شود، کاملاً متفاوت است، مشارکت حداکثری در قدرت تصمیم‌گیری، اقتدار و پشتوانه‌ای که برای نظام بین‌الملل دارد بسیار موثر است.

وی افزود: اگر فضای رقابتی ایجاد شود و بستر حضور مردم فراهم باشد، این امر می‌تواند در مشارکت حداکثری تاثیرگذار باشد، امیدواریم رئیس جمهوری برای چهاردهمین دوره انتخاب شود که با رای حداکثری و با بیشترین آرا انتخاب شود تا بتواند قدرت و توان فکری مسائل در عرصه بین‌الملل را داشته باشد، قطعاً این مساله به صورت مستقیم در زندگی مردم تاثیر خود را خواهد گذاشت.

اکبریان گفت: اینکه عده‌ای بیان می‌کنند باتوجه به مشکلات موجود در انتخابات شرکت نمی‌کنند نادرست است، بلکه اگر به فرد اصلحی که توانایی حل مشکلات را دارد رای دهیم می‌تواند کمک کننده و برطرف کننده مشکلات باشد، رای ندادن در این مقطع نمی‌تواند موجب رفع مشکلات موجود کشور باشد.

باید رئیس جمهوری انتخاب شود که با آرمان‌های انقلاب اسلامی همخوانی داشته باشد

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد موسوی- رئیس ستاد جلیلی در چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه حکومت اسلامی بر اساس مبانی دینی و ولایت فقیه شکل گرفته است، اظهار کرد: بنابراین باید رئیس جمهوری انتخاب شود که با اهداف انقلاب اسلامی همخوانی داشته باشد.

وی افزود: ائمه اطهار برای حاکم اسلامی ویژگی‌هایی را بیان کرده‎‌اند که این ویژگی‌ها شامل پاکدستی، ساده‌زیستی، فسادستیزی و استوار بودن در برابر دشمنان است.

موسوی بیان کرد: اگر حاکم اسلامی در برابر دشمنان مستحکم باشد در برابر استکبار جهانی و زورگویان می‌ایستد، اگر رئیس جمهور نگاه خدایی داشته باشد، از هیچ قدرتی نمی‌ترسد و در مجامع بین‌المللی با حمایت مردم از حقوق مردم دفاع می‌کند.

رئیس ستاد جلیلی در چهارمحال و بختیاری در خصوص اهمیت افزایش مشارکت مردم، عنوان کرد: همانطور که نظام دینی مشروعیت خود را از دین می‌گیرد، مقبولیت خود را از مردم کسب می‌کند، بنابراین مشارکت مردم موجب استحکام نظام اسلامی می‌شود، مشارکت مردم تائیدی بر پذیرفتن این نظام است و رئیس‌جمهور نیز با پشتیبانی رای مردم با قدرت در صحنه حضور پیدا می‌کند.

وی تاکید کرد: وقتی در جنگ یک لشکر پشت فرمانده باشد، قطعاً آن فرمانده نیز با پشتوانه قوی به جنگ دشمن می‌رود، در انتخابات ریاست جمهوری نیز همین گونه است.

دموکراسی یعنی مردم در سرنوشت خود مشارکت داشته باشند

ابوالقاسم علیاری- رئیس ستاد زاکانی در چهارمحال و بختیاری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ویژگی‌های رئیس جمهور اصلح، اظهار کرد: رئیس جمهور کشور ایران باتوجه به نظام اسلامی باید دارای ویژگی‌هایی از جمله فسادستیزی، پاکدستی، شجاعت در برابر تحرکات خارجی دشمنان، تصمیم‌گیری به موقع در خطرات و بحران‌ها، تعامل با جهان، عدالت محوری، توجه به قشر محروم جامعه، داشتن برنامه در اشتغال باشد.

وی در خصوص اهمیت مشارکت تمامی اقشار جامعه در انتخابات، بیان کرد: یکی از شاخصه‌های نظام اسلامی دموکراسی است، یعنی تمام مردم در سرنوشت خود مشارکت و انتخاب اصلح داشته باشند و این از بزرگترین ویژگی‌های نظام اسلامی است و هر چه میزان مشارکت بالاتر باشد، فرد منتخب اصلح‌تر است و مقبولیت بیشتری خواهد داشت.

علیاری عنوان کرد: ماموریت ستادهای انتخاباتی در گام اول افزایش مشارکت در انتخابات است، افزایش مشارکت در ناامیدی دشمن تاثیرگذار است و موجب پیشرفت کشور می‌شود.

دیانت لازم، بینش بالا و اشرافیت به تمام مسائل از ویژگی‌های فرد اصلح است

مجتبی نوروزی رئیس ستاد قالیباف در چهارمحال و بختیاری در گفت و گو با ایسنا، در خصوص تاثیر مشارکت حداکثری مردم در انتخابات اظهار کرد: بالا بودن سطح مشارکت موجب افزایش آبروی بین‌المللی ایران در منطقه شده و قدرت معنوی جمهوری اسلامی را نشان می‌دهد.

رئیس ستاد قالیباف در چهارمحال و بختیاری افزود: مشارکت حداکثری موجب انعکاس قدرت ملی ایران به جهانیان خواهد شد که این امر موجب می‌شود تهدیداتی که از جانب نظام سلطه متوجه ایران است از بین برود.

وی با بیان اینکه مشارکت بالای مردم در انتخابات موجب می‌شود کشورهای جهان به مذاکره و تعامل با جمهوری اسلامی ایران مشتاق شوند، اضافه کرد: مشارکت بالا موجب می‌شود در عرصه داخلی پشتوانه محکمی برای مسئولین به جهت پیشبرد سیاست‌ها و استراتژی‌ها ایجاد شود، همچنین مردم جهان احساس می‌کنند ایران کشور قدرتمندی است.

نوروزی با بیان اینکه در صورتی‌که رئیس جمهور با مشارکت بالا انتخاب شود، توان بیشتری از اراده عمومی در کنار اوست، افزود: فرد منتخب اعتماد به نفس بالا و همراهی بیشتر مردم را جهت پیشبرد سیاست‌های داخلی و خارجی خواهد داشت.

رئیس ستاد قالیباف در چهارمحال و بختیاری گفت: رئیس جمهور منتخبی که با مشارکت بالا انتخاب می‌شود، نماینده قشر بیشتری از اقشار جامعه است که باعث می‌شود وحدت، وفاق و انسجام اجتماعی در کشور بیشتر شود.

وی در خصوص انتخاب اصلح گفت: شخص منتخب را باید بر اساس ویژگی‌های شخصی فرد اعم از دیانت لازم، بینش بالا، اشرافیت به تمام مسائل و تقوای سیاسی انتخاب کرد.

نوروزی مسئله دوم در انتخاب اصلح را ویژگی‌های مدیریتی دانست و گفت: لازم است شخص مورد نظر عملکرد و سابقه خوبی در اداره مسائل گوناگون کشور داشته باشد و میدان‌های بزرگ مدیریتی را در سطوح عالی تجربه کرده باشد.

وی عنوان کرد: کسی باید رئیس جمهور شود که عملکرد و لیاقت خود را اثبات کرده باشد، همچنین توان راهبری و بسیج‌ کردن منابع و امکانات را داشته باشند.

نوروزی ویژگی رئیس جمهور اصلح را تناسب با نیاز زمان دانست و توضیح داد: امروز باید فردی انتخاب شود که نماینده قشر بیشتری از اقشار جامعه است، فهم و نیاز مسائل مقتضیات زمان را بشناسد همچنین عمل‌گرا باشد و مسائل را با قدرت و انگیزه بالا پیش ببرد.

مردم در انتخابات حرف اول و آخر را می‌زنند

بهروز صادقی سودجانی- رییس ستاد قاضی‌زاده هاشمی در چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با ایسنا در مورد تاثیر مشارکت مردم در سرنوشت خود، اظهار کرد: در حقیقت این مردم هستند که با برگزاری انتخابات حرف اول و آخر را مطرح می‌کنند، بنابراین مردم می‌توانند با مشارکت بالا انتخاب اصلح را داشته باشند، البته باید این مساله را در نظر گرفت هر فردی که از سوی مردم انتخاب شود رئیس جمهور کل کشور خواهد بود.

وی در ادامه افزود: مشکلات اقتصادی وجود دارد و واقعیتی بوده که قابل انکار نیست، بالاتر از مشکلات اقتصادی سرنوشت کشور و مردم است، رئیس جمهوری که انتخاب می‌شود به مدت چهار سال سرنوشت مردم و کشور به دست آن شخص سپرده می‌شود، بنابراین هر چه مشارکت بالا باشد قدرت چانه زنی رئیس جمهور در سطح بین‌الملل بالاتر می‌رود و قطعاً پشتوانه بسیار عظیمی خواهد بود تا از حق و حقوق ملت دفاع کند.

رئیس ستاد قاضی‌زاده هاشمی در چهارمحال و بختیاری بیان کرد: باید کاندیداها در راستای برنامه دراز مدت نظام که پیش‌بینی و چارچوب‌های آن مشخص شده حرکت کنند، برنامه هفتم که توسط مجلس تایید شده باید علاوه بر عملیاتی کردن آن برنامه‌ها، شعارهایی که داده می‌شود در راستای اهداف نظام و در چارچوب تعیین شده باشد.

وی گفت: کاندیداها به این مساله توجه داشته باشند که برنامه‌های مطرح شده در راستای اهداف نظام، چارچوب، قوانین و مقررات بلندمدت و افق چشم انداز باشد، در غیر این صورت بسیاری از برنامه‌ها ورود به بحث شعاری، سیاسی و صرفاً برای جلب آرا و مشارکت مردم خواهد بود.

صادقی تاکید کرد: برنامه‌هایی که صرفاً شعاری بوده و قابلیت عملیاتی شدن را نداشته باشد، در حقیقت موجب کمرنگ شدن اعتماد سرمایه‌های اجتماعی که همان اعتماد مردم به مسئولان نظام و مخصوصاً شخص رئیس جمهور بوده، خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha