به گزارش ایسنا، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که یک افسر ذخیره این رژیم در حین نبرد با نیروهای مقاومت فلسطین در جنوب نوار غزه کشته شد و بدین ترتیب شمار نظامیان کشتهشده رژیم اشغالگر از هفتم اکتبر به ۶۶۵ تن رسیده است.
براساس گزارش شبکه خبری الجزیره، ارتش رژیم صهیونیستی با صدور بیانیهای اعلام کرد که «گروس ملکیا» یکی از افسران ۲۵ ساله یگان تسلیحات زرهی است که در نبرد جنوب نوار غزه کشته شد.
ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد تعداد نظامیان کشته شده در صفوف ارتش رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به ۶۶۵ تن رسیده که از میان آنها ۳۱۳ تن در جریان نبردهای زمینی که از بیست و هفتم همان ماه آغاز شد، کشته شدند.
براساس اعلام ارتش رژیم اشغالگر، ۳ هزار و ۸۹۴ سرباز و افسر ارتش این رژیم از ابتدای جنگ غزه زخمی شدهاند که در میان آنها ۱۹۷۷ تن در نبردهای زمینی مجروح شدهاند.
رسانههای صهیونیستی از روز سخت در رفح گفتند
همچنین رسانههای رژیم صهیونیستی روز شنبه گزارش دادند که ارتش به طور غیرعادی در منطقه تل السلطان در شمال شهر رفح در جنوب نوار غزه فعال است و هلیکوپترها برای تخلیه مجروحان از محل درگیری فعالیت دارند.
فعالان و رسانههای فلسطینی بدون اشاره به جزئیات، اخباری مبنی بر کمین گروههای فلسطینی علیه نیروهای ارتش در محله تلالسلطان منتشر کردند.
منابعی از غزه گفتند: «دشمن به شدت در مناطق غربی شهر رفح بمبهای دودزا شلیک میکند تا برای فرود بالگردهای امدادی و انتقال سربازان مجروح، پرده دود ایجاد کند.»
کانال «اسرائیل بدون سانسور» که اخبار ارتش اشغالگر را پخش می کند، در تلگرام تایید کرد که سه بالگرد برای تخلیه پزشکی در شهر رفح فرود آمدند.
روز پنجشنبه گذشته رسانههای صهیونیستی گزارش دادند که حادثهای سخت در محله الشابوره واقع در شهر رفح رخ داد.
گردانهای القسام، شاخه نظامی جنبش حماس، از کمین پیچیده علیه سربازان و خودروهای ارتش اشغالگر در اردوگاه الشابوره خبر داد.
القسام اشاره کرد که سربازان اسرائیلی از خودروهای خود به کوچههای اردوگاه گریختند و رزمندگان القسام آنها را تعقیب کردند و از راه دور آنها را هدف قرار دادند.
رژیم صهیونیستی از ششم مه جاری به ادعای خود عملیات نظامی «محدود»ی را در رفح آغاز کرد، این رژیم هفتم مه نیز اعلام کرد که کنترل بخش فلسطینی این گذرگاه را به دست گرفته است که در نتیجه آن گذرگاه به روی کمکهای بشردوستانه مسدود شد.
رژیم صهیونیستی با حمله به رفح موجب کوچ صدها هزار فلسطینی از این شهر شده که پیش از این عملیات نزدیک به ۱.۵ میلیون فلسطینی از جمله ۱.۴ میلیون آواره در آن سکونت داشتند.
از زمان آغاز جنگ اشغالگران علیه غزه در هفت اکتبر، نتانیاهو «نابودی حماس» را به عنوان یکی از اهداف جنگ تعیین کرده است، اما بسیاری از تحلیلگران و ناظران نظامی این رژیم در امکان دستیابی به این امر تردید دارند.
رژیم صهیونیستی با وجود ۲ قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستور دیوان بینالمللی دادگستری برای پایان دادن به تهاجم به شهر رفح و اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از وقوع «نسلکشی» و بهبود وضعیت بد انسانی در نوار غزه به جنگ خود ادامه میدهد.
انتهای پیام
نظرات