• یکشنبه / ۳ تیر ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403040301302
  • منبع : نمایندگی مازندران

از سوی آب منطقه‌ای مازندران؛

دلایل سیل غرب مازندران تشریح شد

دلایل سیل غرب مازندران تشریح شد

ایسنا/مازندران مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که همه دستگاه‌های مرتبط باید در زمینه حفظ حریم رودخانه‌ها و مسیل‌ها هم‌مسیر باشند، گفت: توجه به هشدارهای آب منطقه‌ای برای ایمن‌سازی سازه‌های فاقد آبگذر ایمن و رفع تصرفات حریم و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها می‌تواند مانع بروز خسارات ناشی از سیل شود که تحقق این امر به همراهی همه دستگاه‌های مرتبط نیاز دارد.

حیدر داوودیان امروز در جلسه بررسی وضعیت مناطق سیل‌زده بلده که در بخشداری بلده با حضور نماینده مردم نور و محمودآباد، رئیس سازمان جهاد کشاورزی و تعدادی از مدیران شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: اتفاقی که در چالوس افتاد و منجر به فوت سه هموطن شد به دلیل بی‌توجهی به همین نکاتی است که آب‌ منطقه‌ای بر آن تاکید دارد. وقتی آب منطقه‌ای اعلام می‌کند مقدار حریم و بستر رودخانه چقدر باشد قصد پیشگیری از خسارت‌های آینده را دارد.

وی افزود: در مورد محل استقرار ساختمان رستورانی که در سیل ۲۴ خرداد آسیب دید و چند تن از مسافران مقابل آن گرفتار سیل شدند، هشدارهای لازم داده شده بود. حتی بابت غیرایمن و نامناسب بودن سازه تقاطعی آبگذر در این نقطه نیز هشدار داده بودیم. اما توجهی به هشدارها نشد و اتفاق تلخی در این منطقه رقم خورد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اشاره به طغیان رودخانه بلده در روزهای اخیر و بروز خسارت به برخی زیرساخت‌ها اظهار کرد: رودخانه بلده در برخی نقاط به ساماندهی و لایروبی نیاز دارد. در قسمت‌هایی از این رودخانه نیز لازم است که سازه‌های تثبیت بستر ایجاد شود یا سازه‌های تقاطعی اصلاح شود. البته برای ساماندهی به تامین اعتبار نیاز است.

داوودیان خاطرنشان کرد: در این زمینه چند دستگاه باید همراهی و همکاری لازم را داشته باشند. یکی از دستگاه‌ها اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری است. باید با اقدامات آبخیزداری از بروز خطر در این نقاط پیشگیری کرد.

دلایل سیل غرب مازندران تشریح شد

وی با بیان این‌که امکان لایروبی مسیل‌ها وجود ندارد، اظهار کرد: با رفع تصرفات در حریم و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها می‌توانیم در مسیر کاهش خسارات حرکت کنیم. در همین منطقه بلده دیده می‌شود که برخی افراد در حریم مسیل خانه ساختند. درخواست و تاکید ما این است که دهیاران حتما پیش از صدور پروانه از اداره منابع آب استعلام بگیرند. حتی اگر مدتی هم زمان صرف شود به پیشگیری از خسارات مالی و جانی می‌ارزد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۴-۰۴ ۱۳:۵۹

بعله ولی فقط حرف مشکلی را حل نمی‌کند شارژ بودجه لازم وبستر سازی ایمن با توجه به آثار حریم سیل می‌تواند نشانه هایی برای رفع معضل سیل انجام پذیرد