• شنبه / ۲ تیر ۱۴۰۳ / ۱۶:۲۵
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1403040200962
  • خبرنگار : 50204

منظور:

صنعت حمل‌ونقل ریلی از مهمترین منابع خلق ثروت است

صنعت حمل‌ونقل ریلی از مهمترین منابع خلق ثروت است

ایسنا/مرکزی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه، صنعت حمل و نقلی کشور را از مهمترین منابع خلق ثروت دانست.

داوود منظور دوم تیرماه در آیین تحویل ۱۰۰ دستگاه واگن‌ باری به ناوگان ریلی کشور در واگن پارس اراک اظهار کرد: متاسفانه هنوز فاصله زیادی هست تا اینکه صنعت ریلی بتواند حمل بار و مسافر را در ترکیب حمل و نقل کشور بر عهده بگیرد.

وی افزود: خطوط ریلی باید کامل شود و ناوگان حمل و نقل ریلی توسعه یابد و مدرن سازی شود، خوشبختانه استان مرکزی قطب اصلی تامین ناوگان حمل و نقل ریلی کشور و سایر خدمات مورد نیاز حمل و نقل ریلی است.

منظور ادامه داد: دولت بنا دارد از مجموع  ظرفیت هایی که به ساخت لوکوموتیو و واگن های مسافری، باری و نفتکش کمک می کند حمایت کند.

وی در خصوص شرکت واگن پارس افزود: این مجموعه از سال ۱۴۰۰ احیا شده و شرکت مپنا عملا مالکیت آن ئرا بر عهده گرفته است، نکته مهم این است که باید بتوان تقاضای مورد نیاز برای این کارخانه را ایجاد کرد، این کارخانه ظرفیت افرایش دو تا ۲.۵ برابری تولید را دارد، لذا باید با وزارت راه و شهرسازی، شرکت راه آهن و ... مراودات را تقویت کرد.

معاون رئیس جمهور اضافه کرد: برای سوخت صرفه جویی شده، ظرفیتی وجود دارد و می توان منابعی را از محل ماده ۱۲ قانون تولید رقابت پذیر تامین کرد، لذا لازم است جلساتی با وزارت راه و شهرسازی و با مشارکت وزارت نفت و سازمان برنامه برگزار کرد تا بتوان به یک فرمول رسید که تقاضای مربوط به تولیدات را افزایش داد.

وی با تاکید بر اینکه به مسیر پیش رو خوشبین هستیم گفت: با توجه به اینکه بهینه سازی مصرف سوخت جزو سیاست های اصلی برنامه هفتم است، در برنامه هفتم پیش بینی شده ظرفیت حمل و نقل ریلی به ویژه به عنوان مسیرهای کریدوری افزایش یابد و کریدور شمال و جنوب از طریق ناوگان ریلی تکمیل و تقویت شود، لذا باید ظرفیت های ساخت، احداث و تامین تجهیزات به طور کامل حمایت شود.

استاندار مرکزی نیز بیان کرد: امروز تحویل ۱۰۰ واگن مسافری، باری و لوکوموتیو به خطوط حمل و نقل کشور انجام شد که جای تشکر دارد.

فرزاد مخلص‌الائمه ادامه داد: نگرانی در خصوص تولید واگن مترو در کشور وجود دارد و شهرداری تهران برخی نگرانی ها را ایجاد کرد که منجر به دستور شهید جمهور شد مبنی بر اینکه تقاضای واگن های مترو در شهرداری های کلانشهرها به صورت منصفانه بین تولیدکنندگان داخلی توزیع شود و باز مجدانه در استان و در سطح دولت پیگیر اجرای این دستور هستیم.

وی خاطرنشان کرد: فرایند کار در وزارت کشور و وزارت صمت پیش رفته تا این تکلیف و توصیه و دستور مستقیم شهید رئیسی عمل شود تا ظرفیت واگن پارس مپنا در خدمت صنعت حمل و نقل کشور بکارگیری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha