• شنبه / ۲ تیر ۱۴۰۳ / ۰۸:۴۹
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403040200427
  • خبرنگار : 50455

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم:

توزیع یک هزار و ۳۰۴ تُن برنج در قم/ مشکلی در تامین شکر نداریم

توزیع یک هزار و ۳۰۴ تُن برنج در قم/ مشکلی در تامین شکر نداریم

ایسنا/قم مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم گفت: از ابتدای سال جاری حدود یک هزار و ۳۹۹ تُن برنج وارد استان کردیم که از این مقدار یک هزار و ۳۰۴ تُن برنج در راستای تنظیم بازار استان توزیع شده است.

سعید محمدی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص وضعیت تامین کالاهای اساسی، عنوان کرد: همواره تلاش داریم که تامین کالاهای اساسی بدون هیچ مشکلی و به موقع انجام شود و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده به شکل مستمر برای سه ماه آینده استان کالاهای راهبردی به صورت ذخایر وجود داشته و در حال حاضر مشکلی در بحث تامین برنج وارداتی، شکر و گندم در استان وجود ندارد.

محمدی ادامه داد: از ابتدای سال جاری یک هزار و ۲۷۳ تُن شکر وارد استان کردیم که از این مقدار ۸۰۱ تُن شکر توزیع شده است.

وی با بیان اینکه هیچ مشکلی در تامین شکر مورد نیاز استان نداریم، اضافه کرد: نرخ توزیع شکر در حال حاضر با ۳۵ هزار تومان به اضافه ده درصد مالیات بر ارزش افزوده تعیین شده و در مجموع با نرخ ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان به انبارها تحویل داده می‌شود.

محمدی با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌شود امسال نیز همچون سال گذشته در حوزه گندم در سطح کشور به خودکفایی برسیم، گفت: قم یک استان وارد کننده گندم است و در بهترین شرایط خرید تضمینی گندم ما برای نیاز یک ماه است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم، با اشاره به اینکه ما به لحاظ کیفی گندم‌های بسیار مرغوبی را وارد استان کردیم، تصریح کرد: سال گذشته ۱۴ هزار تُن خرید تضمینی گندم داشتیم که این میزان امسال به ۱۶ هزار تُن رسیده است.

وی‌ افزود: برای تامین کالاهای مورد نیاز در ماه‌های محرم و صفر برنامه‌ریزی‌هایی انجام دادیم و منتظر تصمیمات ملی هستیم که کالای مورد نیاز هر استان ابلاغ شود؛ اما با توجه به ذخایر موجود هیچ مشکلی در حوزه تأمین کالاهای اساسی نداریم.

محمدی با بیان اینکه طرح استفاده از نان کامل از قم آغاز شد و امروز در برخی استان‌ها به خوبی در حال اجرا است، اظهار کرد: در سه دهه اخیر یکی از مسائل در حوزه امنیت غذایی حذف سبوس از آردهای تولیدی است؛ لذا فرهنگ مصرف نان مردم تغییر کرده و لذا طبع مردم به سمت مصرف نان‌های سفید رنگ سوق داده شده است.

وی یادآور شد: رسانه‌ها باید در حوزه تغییر فرهنگ مصرف نان و ارتقای آگاهی مردم از مصرف نان‌های سبوس دار و تاثیر آن در کاهش ابتلا به بیماری‌هایی همچون کم خونی، کبد چرب، یبوست، سکته‌های قلبی و مغزی که همه ناشی از عدم تأمین فیبر و املاح مورد نیاز بدن است، به ما کمک کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha