• شنبه / ۲ تیر ۱۴۰۳ / ۰۰:۴۲
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1403040200356
  • خبرنگار : 71560

ارزیابی از مناظره سوم انتخابات ۱۴۰۳

سیاوشی: کاندیداها واضح‌تر برنامه‌های خود را به مردم اعلام کنند

سیاوشی: کاندیداها واضح‌تر برنامه‌های خود را به مردم اعلام کنند

نماینده مردم فریدن و فریدونشهر در مجلس شورای اسلامی، گفت: بحمدالله روند مناظرات بد نبود اما انتظار بیشتری از کاندیداها می‌رود که خیلی واضح و روشن‌تر برنامه‌های خود را برای مردم تبیین کنند.

حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل سیاوشی در گفت‌وگوی زنده با برنامه استودیو مثبت و منفی پلاس ایسنا، ضمن ارزیابی از صحبت‌های کاندیداها در سومین دور از مناظرات انتخاباتی با محوریت موضوعات فرهنگی، بیان کرد: مناظرات بحمدالله یک خوبی که دارد این بوده که مخاطبان می‌توانند توانمندی و قدرت بیان و اهداف و برنامه‌های کاندیداها را از زبان خودشان ببینند و بشنوند. البته انتظار از کاندیداها محترم این بوده که اطلاعات آنان به ویژه در حوزه اقتصادی و فرهنگی به روزتر و واقع بینانه‌تر باشد.

وی اظهار کرد: به ویژه در حوزه فرهنگی ما باید باور کنیم که فر هنگ زیربنای رشد و توسعه در کشور است. فرهنگ یعنی باورهای مردم. یک رئیس جمهور باید برنامه‌ هایی را تهیه کند که حرکت آن منجر به یک فرهنگ جامع شود. ما واقعا امروز در حوزه کار، اشتغال و سرمایه گذاری و مسکن متاسفانه فرهنگ و باوری که باید داشته باشیم جایگاه خود را از دست داده است.

نماینده مردم فریدن و فریدونشهر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: نامزدهای محترم باید بیان کنند که چگونه می‌توانند پیوست‌ها فرهنگی برای طرح‌های اقتصادی و غیراقتصادی داشته باشند. بحمدالله مناظرات بد نبود اما انتظار بیشتری از کاندیداها می‌رفت که خیلی واضح و روشن برنامه‌های خود را بیان کنند. از سوی دیگر پیرامون تحولاتی که دولت‌های گذشته به ویژه دولت شهید رئیسی در بخش‌های مختلف ایجاد کرد انتظار می‌رفت کاندیداها با جزئیات بیشتری وارد شده و حقایق را برای مردم مطرح می‌کردند.

وی تاکید کرد: مردم باید تشخیص دهند که کدام یک از این شش نفر می‌توانند مشکلات اقتصادی ما را حل کنند. در بحث اقتصادی من معتقد هستم که رئیس جمهوری می‌تواند مشکلات ما را حل کند که به اقتصاد مقاومتی رقابتی و مشارکتی اعتقاد داشته باشد تا مردم اعتماد کرده و سرمایه‌ های خود را به عرصه تولید بیاورند.

وی افزود: اکنون متاسفانه اعتماد نیست. رئیس‌جمهور آتی باید بگوید چه کاری قرار است انجام دهد و چگونه می‌خواهد موانع تولید را برطرف کند. باید کاندیداها قدرت برنامه‌ریزی داشته باشند. در بحث فرهنگ کار کردن و فرهنگ عمومی مردم، فرهنگ بالا بردن علم و فرهنگ کتاب خوانی کاندیداها باید برنامه ارائه دهند. در مجموع خوب بود ان شاالله مردم عزیز بتوانند فرد اصلح را انتخاب کنند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha