• جمعه / ۱ تیر ۱۴۰۳ / ۱۵:۲۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403040100241
  • خبرنگار : 50441

امام جمعه شیراز:

مردم در انتخابات عدالت را صدا خواهند زد

مردم در انتخابات عدالت را صدا خواهند زد

ایسنا/فارس امام جمعه شیراز مهم‌ترین ویژگی رئیس جمهور اصلح را عادل بودن دانست و گفت: کشور باید توسط کسانی اداره شود که از عدالت علوی بهره‌ای برده باشند.

آیت‌الله لطف‌الله دژکام امروز (اول تیر ماه) در خطبه‌های نماز جمعه شیراز، از «زیارت‌نامه غدیریه» به‌عنوان یکی از ذخایر معرفتی شیعه نام برد و اظهار کرد: به‌فرموده برخی از اساتید، بهتر است مومنان قبل از روز عید غدیر، این زیارت‌نامه را مطالعه کنند و آن‌ را مثل یک کتاب عظیم و فخیم در زمینه ولایت یاد بگیرند.

وی با بیان اینکه اگر امروز در جهان اسلام جبهه مقاومت وجود دارد، درس این مقاومت را امیرالمومنین (ع) به مسلمانان داده است، گفت: رزمندگان جبهه مقاومت رجز که می‌خوانند، دست خود را بلند می‌کنند و «حیدر حیدر» می‌خوانند. این «حیدر حیدر» گفتن، صهیونیست‌ها را می‌ترساند. برای اینکه در خیبر آن‌که قلعه‌گشا بود و در قلعه را با دست بیرون آورد و خیبری‌ها را شکست داد، امیرالمومنین علی (ع) بود. جبهه مقاومت هم زیر پرچم علی (ع) جبهه مقاومت شده است. امروز اگر می‌بینید انصارالله یمن می‌ایستد و ناو هواپیمابر آمریکا را منهدم می‌کند، به‌خاطر شجاعتی است که از امام اول شیعیان آموخته‌ است.

امام جمعه شیراز با اشاره به انتخابات هفته آینده، بیان کرد: امروز علاقه داریم کشور توسط کسانی اداره شود که از عدالت علوی بهره‌ای برده باشند. در انتخابات ریاست جمهوری مردم همه عدالت را صدا خواهند زد و این کار را با رفتن پای صندوق‌های رای انجام خواهند داد.

وی ادامه داد: حضور قوی و حداکثری مردم یعنی معتقد هستیم با همه ظلم‌های استکبار، خداوند متعادل فطرت بشر را با عشق به عدالت آفریده است و آنکه عادل وصی امیرالمومنین (ع) است، یعنی امام زمان (عج)، برای اجرای عدالت خواهد آمد.

دژکام با بیان اینکه در انتخابات پیش‌رو، عنصر عدالت یکی از ویژگی‌های مهم هر کاندیدا به‌شمار می‌رود، گفت: باید ببینیم بین این شش نفر، کدام‌یک به عدالت نزدیکتر است. دومین ویژگی این است که شخص منتخب بتواند دستورات و قوانین مصوب را به خوبی اجرا کند. روزی که انقلاب کردیم، قانون به این معنا نداشتیم، ولی امروز، قانون برنامه هفتم توسعه برای پنج سال آینده کشور مصوب شده است.

وی بیان کرد: قانون برای این نوشته شده است که هم رئیس جمهور بداند چه‌ کاری باید انجام دهد و هم مردم متوجه باشند که چه مطالباتی باید از رئیس جمهور داشته باشند. اگر کسی به قانون احترام نگذاشت و برنامه هفتم را به فراموشی سپرد، مردم از او گلایه‌مند خواهند بود. بنابراین رئیس جمهور خوب کسی است که پای کار بایستد، آگاه باشد و توان اجرایی داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه راه حل مشکلات در قانون پیش‌بینی شده است، گفت: درباره اقتصاد، نظام بانکی، اصلاح ساختار بودجه، صندوق بازنشستگی، توزیع عادلانه درآمد، ارتقای تولید محصولات کشاورزی، رشد تولید، توسعه مسکن، اقتصاد دریامحور، ارتقای نظام سلامت، ارتقای فرهنگ عمومی، حل مشکل خانواده و جمعیت، صنایع دستی و گردشگری و میراث فرهنگی، ارتقای نظام آموزشی، ارتقای نظام علمی و پژوهشی، اصلاح نظام اداری و مسائلی از این دست، در قانون برنامه هفتم توسعه دیده شده است؛ اما عده‌ای می‌خواهند چرخ را از نو اختراع کنند، در حالی که چرخ ساخته شده است و فقط باید باید به راه بیافتد تا زندگی مردم جلو برود.

دژکام افزود: امیدوارم خداوند به حرمت ایام غدیر کمک کند تا بهترین شخصی که بتواند در این راستا به مردم خدمت کند، به‌عنوان رئیس جمهور انتخاب شود.

وی در خطبه دوم، به مناسبت‌های متعدد هفته پیش‌رو از جمله میلاد امام هادی (ع) و امام موسی کاظم (ع) اشاره کرد و با تاکید بر اینکه جشن عید غدیر باید به‌صورت ویژه برگزار شود، گفت: غدیر باید طوری باشد که غلغله راه بیفتد. البته در طول این سال‌ها کارهای خوبی شده است و دیشب هم مراسم با شکوهی در شیراز برگزار شد که امیدواریم این جشن‌ها انعکاس ملی هم پیدا کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: برای شب و روز عید غدیر برنامه‌های مفصلی تدارک دیده شده، اما ویژه‌ترین وقت، زمانی است که پیامبر اکرم (ص) دست امیرالمومنین (ع) را بلند کرد، یعنی ظهر روز عید غدیر. نماز عید غدیر هم که با جمعیتی بیشتر از نماز جمعه برپا می‌شود، نشان دهنده این است که این روز بزرگ هرگز فراموش نخواهد شد. در این زمینه شیراز خیلی خوب حرکت می‌کند، هرچند انعکاس‌های رسانه‌ای متناسب با اوج آن کارهایی که می‌شود، نیست.

امام جمعه شیراز ادامه داد: اگر یک‌ نفر را در گوشه دور افتاده کشور نشان دهند که یک گل برای غدیر در دست دارد، به همان اندازه خوشحال می‌شویم که اینجا جمعیت ده‌ها هزار نفری می‌آید و برای ما تفاوتی نمی‌کند؛ اما وظیفه این است که خوب انعکاس داده شود تا به نوعی الگو و فرهنگ‌سازی برای غدیر شود.

وی با اشاره به اعمال روز عید غدیر، اظهار کرد: اعمال این روز بسیار زیاد است از جمله تبریک گفتن، دست دادن و تهنیت‌های روز عید غدیر که همه بلد هستیم. اطعام کردن هم یکی از رسوم مهمی است که فقط در یک گوشه شیراز برای ۱۱۰‌ هزار نفر غذا طبخ می‌شود. به‌جز کارهای دیگری که انجام می‌شود و این اتفاقات باید به خوبی منعکس شود.

دژکام در پایان خطبه‌های نماز جمعه امروز، مردم را به عیدی دادن در روز غدیر فراخواند و گفت: مبلغ آن مهم نیست، بلکه مهم این است که ابراز خوشحالی انجام شود. هدیه دهید و عیدی بگیرید. عیدی متعلق به امیرالمومنین (ع) است و اگر یکی بذل می‌کند، آن را قبول کنید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha