• پنجشنبه / ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1403033121157
  • خبرنگار : 50040

در آیین افتتاح خط آهن رشت - کاسپین

مخبر: ایران معادلات بین‌المللی را جابجا کرده است

مخبر: ایران معادلات بین‌المللی را جابجا کرده است

محمد مخبر گفت: به رغم همه تلاش‌ها برای غبارآلود کردن خدمات شهید رئیسی، آفتاب از پشت ابر درآمد.

به گزارش ایسنا، محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری امروز پنجشنبه در آیین افتتاح خط آهن رشت - کاسپین گفت: با بیان اینکه طی سه سال دولت سیزدهم ارادت و معرفت ما نسبت به آیت‌الله رئیسی بیشتر شد، اظهار کرد: هنوز ابعاد شخصیتی شهید رئیسی بازگو نشده است.

وی افزود: آیت‌الله رئیسی سه سال رئیس‌جمهور بود و با رفتتش در کشور موج ایجاد کرد و این مهم نیازمند تحلیل است، زیرا فقط عاطفی و معنوی نیست و مردم فهمیدند چه شخصیتی را از دست دادند.

سرپرست ریاست جمهوری شهادت را نیز یکی از خدمات آیت‌الله رئیسی دانست و بیان کرد: خیلی تبلیغ می‌کردند که ارزش‌ها کمرنگ شده و ارادت مردم به انقلاب کاهش یافته اما حضور میلیونی مردم در بدرقه شهدای خدمت، خط بطلان بر این تبلیغات کشید.

مخبر با بیان اینکه در دولت سیزدهم کارهای بزرگی انجام شده است، عنوان کرد: عامل توفیق شهید رئیسی در این مدت خدمت، در کنار معنویت و توسل و توکل، تبعیت از رهبر انقلاب به صورت اعتقادی است؛ شهید جمهور هر فشاری را تحمل می‌کرد تا رضایت رهبری را بگیرد، زیرا اطاعت از ایشان را اطاعت از ولایت پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) می‌دانست.

وی غدیر و ولایت را از رسالت اصلی پیامبر اسلام دانست و بیان کرد: ولایت فقیه در امتداد غدیر ادامه دارد.

سرپرست ریاست جمهوری یکی از ویژگی‌های اصلی شهید رئیسی را تشخیص مسئله و فهرست کردن مسائل و اولویت‌بندی مسائل و پیگیری‌های مستمر و به نتیجه رساندن آنها دانست و گفت: در آغاز دولت نفتی فروخته نمی‌شد و پول همان مقدار فروخته شده نیز پرداخت نمی‌شد، اما دولت سیزدهم طی یک سال و نیم توانست بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه نفت بفروشد و کشور را از تنگنای منابع نجات دهد؛ این در حالی است که به اذعان هیئت دولت گذشته، برای پرداخت حقوق ماهانه دچار مشکل بودند، اما دولت سیزدهم بدون مسئله کشور را اداره کرد.

وی یکی دیگر از ویژگی‌های شهید رئیسی را تشخیص مزیت‌های کشور دانست و افزود: کشوری هستیم که هم در شمال و هم در جنوب دریا داریم و راه آهن رشت به کاسپین در واقع دریا را به دریا متصل کرد و لذا شهید رئیسی بر استفاده از ظرفیت ۱۵ کشور و حتی ۲۴ کشور همسایه متمرکز شد، زیرا این کشورها نیازمند به عبور از ایران بودند و اگر ما جدی نبودیم، راه جایگزین پیدا می کردند.

مخبر یکی از اولویت‌های دولت را تکمیل کریدورها دانست و گفت: آیت‌الله رئیسی پروژه‌های کریدوری را به صورت لحظه‌ای پیگیری می‌کرد.

سرپرست ریاست جمهوری با اشاره به اهتمام دولت سیزدهم برای حل چالش آب در کوتاه مدت، تأکید کرد: دولت سیزدهم مسائل مناطق از جمله آب‌های ژرف و پسماند و برق را با بسیج همه جانبه امکانات حل کرد؛ در بخش مسکن نیز که شاهد تعطیلی ۱۰ ساله بودیم، بالغ بر دو و نیم میلیون واحد شروع و تکمیل و یا زمینش واگذار شده و تا پایان سال چهارم به چهار میلیون واحد نزدیک می‌شود.

وی مزیت و دارایی اصلی کشور در کنار نفت و معدن و منابع و غیره را نیروهای جوان و نخبه دانست و اظهار کرد: نیروی انسانی بزرگترین سرمایه کشور در اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی هستند و اقتدار ایجاد می‌کنند.

مخبر با اشاره به برخی ادعاها درباره مذاکره و دیپلماسی، ادامه داد: برخی ادعا می‌کردند اهل دیپلماسی هستند، اما در محاصره کشورهای همسایه بودند و هیچ ارتباطی نداشتند، اما آیت‌الله رئیسی با حل مسائل اقدام به برقراری ارتباطی با کشورهای همسایه کرد؛ عضویت در شانگهای و بریکس نتیجه دیپلماسی فعال دولت سیزدهم بود و ارتباط خوبی با سران کشورهای دنیا داریم، زیرا ایران را در نقطه‌ای قرار دادیم که معادلات بین‌المللی را جابجا کرده و کشورها نمی‌توانند بدون لحاظ مواضع ایران، امور را پیش ببرند.
وی تقویت موقعیت ایران و افول یک جانبه گرایی را نتیجه اقدامات دولت سیزدهم دانست و بیان کرد: به فرموده رهبر انقلاب، این چراغ روشن شده و این راه ادامه دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۴-۰۲ ۰۵:۵۶

ای کاش زحمات آقای رییسی در زمان حیاتشان گفته می‌شد .