• چهارشنبه / ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۷:۵۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403033020782
  • خبرنگار : 50037

اخذ مجوز راه‌اندازی گروه علوم بالینی در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد

اخذ مجوز راه‌اندازی گروه علوم بالینی در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد

ایسنا/همدان معاون آموزش، تحقیقات، فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد از اخذ موفقیت‌آمیز مجوز راه‌اندازی گروه آموزش علوم بالینی پزشکی این دانشکده خبر داد.

دکتر مجید براتی چهارشنبه ۳۰ خرداد در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این امر نوید بخش حضور پزشکان متخصص بالینی در شهرستان بوده که می‌توان این متخصصان را به عضو هیات علمی دانشکده اضافه کرده و در حوزه آموزش، حوزه بیمارستان و سایر حوزه‌ها از خدمات آنان بهره‌مند شد ضمن اینکه راه اندازی گروه آموزش علوم بالینی پزشکی در شهرستان پیش‌شرط رشته پزشکی در شهرستان است.

وی همچنین از دریافت مجوز سه رشته تحصیلی جدید برای دانشکده علوم پزشکی این شهرستان خبر داد و گفت: رشته کارشناسی پیوسته مامایی، کارشناسی پیوسته فوریت‌های پزشکی پیش بیمارستانی و رشته کارشناسی بهداشت مدارس سه رشته تحصیلی جدیدی است که مجوز آن برای این دانشکده اخذ شده و از ابتدای مهرماه سال جاری دانشجو می‌پذیرد.

براتی با بیان اینکه  اصلاح سند توسعه دانشکده در حال انجام است، خاطرنشان کرد: در نشست مشورتی هشتم تیرماه که در دانشگاه کلان منطقه برگزار خواهد شد، بحث اصلاح سند توسعه را پیگیری خواهیم کرد تا بتوانیم برخی رشته‌های تحصیلی جدید دیگر از جمله رشته پزشکی  را به رشته‌های تحصیلی این دانشکده اضافه کنیم.

اعتبار بخشی مرکز آموزش درمانی بیمارستان قائم در حال انجام است

وی با اشاره به اینکه پیگیر اعتبار بخشی مرکز آموزش درمانی بیمارستان قائم(عج ) اسدآباد هستیم، گفت: اعتبار بخشی آن در حال انجام و ارزیابی بوده و با نظارت کلان منطقه ظرف سه ماه آینده مجوز اعتباربخشی مرکز آموزش درمانی این بیمارستان اخذ خواهد شد.

براتی با بیان اینکه در سال گذشته معاونت آموزشی این دانشکده جز کارگروه‌های برتر کشور در حوزه پاسخگویی اجتماعی ادارات آموزشی شد، افزود: پاسخگویی اجتماعی ادارات آموزشی یکی از رسالت‌های مهم دانشگاه‌های نسل چهارم به شمار می‌رود و دانشگاه باید پاسخگوی نیازهای اجتماعی جامعه خود باشد.

وی با بیان اینکه سال گذشته موفق شدیم سالن تشریح دانشکده را به سالن مجازی تشریح مجهز کنیم، افزود: این امر از نقش موثری در شاخص  زیرساخت‌های آموزشی دانشکده برخوردار است. 

وی  همچنین با اشاره به رشد خوب انتشار و تولید مقالات علمی و تحقیقاتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان، ادامه داد: تولید مقالات اعضای هیأت علمی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در سال  ۲۰۲۲  ۷۰ درصد و در سال ۲۰۲۳  در پایگاه اطلاعاتی علمی اسکوپوس در مقایسه با سال میلادی گذشته ۵۰ درصد افزایش داشته است و از این تولیدات ۴۷ درصد مقالات منتشر شده با همکاری بین‌المللی اتفاق افتاده که یکی از شاخص‌های مهم در بحث علم‌سنجی محسوب می‌شود.

براتی خاطر نشان کرد: در بحث نسبت مقالات به نسبت اعضای هیات علمی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با شاخص ۲.۴ دهم رتبه پنجم کشور را در بین دانشکده های علوم پزشکی داراست.

وی همچنین با اشاره به رشد ۶۰ درصدی ثبت طرح‌های تحقیقاتی دانشکده علوم‌پزشکی اسدآباد، اظهار کرد: در شش ماه دوم سال گذشته دانشکده علوم پزشکی اسدآباد موفق به راه‌اندازی مجله انگلیسی حوزه سلامت سالمندی شد.

براتی گفت: در سطح کشور ۱۶ دانشکده مستقل علوم پزشکی وجود دارد که در رابطه با مجله معتبر تخصصی انگلیسی زبان، دانشکده علوم پزشکی اسدآباد جزو معدود دانشگاه‌هایی است که دارای چنین مجله معتبر انگلیسی تخصصی علمی پژوهشی است و اگر مجله‌ای هم در دو یا سه دانشکده مستقل علوم پزشکی وجود داشته باشد، به زبان انگلیسی نیست.

وی یادآور شد: دانشکده علوم پزشکی اسدآباد نخستین دانشکده مستقل در سطح کشور است که موفق به دریافت مجوز مجله انگلیسی معتبر برای انتشار شده و نخستین شماره آن شامل هشت مقاله در شش ماه دوم سال گذشته منتشر شد.

براتی دریافت مجوز مرکز رشد فناوری سلامت از وزارت بهداشت را یکی دیگر از دستاوردهای معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در شش ماهه دوم سال گذشته برشمرد و گفت: نخستین مرکز رشد فناوری سلامت در دهه فجر سال گذشته در این دانشکده افتتاح شد.

وی  با بیان اینکه جزو معدود دانشکده‌هایی هستیم که دارای مرکز رشد فناوری سلامت بوده و در غرب کشور نخستین دانشکده‌ای است که موفق به دریافت مجوز راه‌اندازی این مرکز شده است، خاطرنشان کرد: به منظور توسعه فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان، مرکز رشد محل استقرار هسته‌های فناور بوده و می‌تواند حمایت لازم را از هسته‌ها و شرکت‌ها در توسعه فناوری سلامت داشته باشد.

براتی بیان کرد: در حوزه فرهنگی و دانشجویی  بیش از ۱۸۵ برنامه فرهنگی اجرا کرده ایم که اعزام دانشجویان به عتبات عالیات ،اردوهای زیارتی ، کرسی های آزاد اندیشی، اردوهای جهادی نفس ،سه شنبه های مهدوی از جمله اهم  این برنامه ها بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha