به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری صبح سهشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ در گردهمایی کارگران و بازنشستگان لشکری، کشوری و تامین اجتماعی که در سالن خانه والیبال تهران برگزار شد، با اشاره به اهمیت انتخابات گفت: یکی از برکات انقلاب اسلامی این است که انتخابات فرصتی طلایی برای تعیین سرنوشت است و میدانم که همه به این موضوع مهم توجه دارند که ۸ تیر روزی است که ملت ایران با مشارکت خود و انتخاب دقیق و کارشناسی خود میخواهند برای مدت ۴ سال اداره کشور را به برادری واگذار کنند.
وی با بیان اینکه «بناست یک نفر از جمعیت که امروز نامزد انتخابات هستند سکان اداره کشور را در دست بگیرد»، افزود: قانون مهم و اساس کار است ولی اگر نوشته شد و به هر دلیلی اجرا نشد، ارزش آن فقط یک کاغذ است و هیچ اتفاقی نمیافتد؛ قانون باید اجرا شود.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: امروز ۴۵ سال از انقلاب اسلامی میگذرد و دیگر اوایل انقلاب نیست که از افراد شناختی نداشته باشیم بلکه افرادی که امروز در معرض قرار میگیرند حتماً کارنامه و عملکردی دارند و باید با دقت به آن کارنامه و عملکرد نگاه کرد و تصمیم دقیق و صحیح گرفت.
قالیباف اظهار کرد: من به عنوان یک فرد مطلع، با تجربه و آگاه از مسائل کشور میگویم که امروز مشکلات اقتصادی داریم ولی ظرفیتهایی در کشور داریم که در حال تلف کردن آنها هستیم. برای این مشکلات امروز باید تصمیم بگیریم به فردی رای دهیم که فردا که در مسند قرار گرفت تخت هر شرایطی بهانه جوبی اتفاق نیفتد.
وی با تاکید بر اینکه «نمیتوانیم در شرایط سختی که کارگران، کارمندان، معلمان و بازنشستگان، روستاییان و کادر درمان دارند که بخش عمده آن ناشی از ناکارآمدی است، را نادیده بگیریم»، گفت: بارها در مجلس در زمان تصویب بودجه میگفتند که این بودجهای که تصویب میکنیم بودجه دولت نیست بلکه بودجه زندگی مردم است؛ چراکه وقتی که این بودجه تصویب میشود و حقوق کارگران و بازنشستگان ثابت میماند اما تورم وجود دارد، سفره آنها کوچک میشود؛ من اینها را با گوشت و پوست و استخوان خود میفهمم و درک کردم چراکه خودم نیز در خانواده کارگری بزرگ شدم. من متعهدم حتماً به سمتی برویم که فاصله بین حقوق ثابت و تورم را پر کنیم و اگر این کار را نکنیم از به روز مشکلات بیشتر خواهد شد.
نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری ادامه داد: امروز به رئیس جمهوری نیازمند هستیم که هم سخت کوش و پر تلاش باشد و هم اینکه تصمیمات سخت و بگیرد و شجاعانه تصمیم بگیرد و اجازه ندهد که داراییها و ثروت ملی ما به درستی هزینه و تبدیل به زیرساختهای کشور نشود و بار آن را فشر مستضعف تحمل کند. امروز تولید کنندگان و زحمتکشان ما در روستاها باید مورد توجه جدی قرار بگیرند؛ ما تا کنون نتوانستیم آنطور که باید به این اقشار توجه کنیم. وقتی در شهرداری بودم همواره تاکید میکردم که باید به گونهای عمل کنیم که هم کار خوب کنیم و هم خوب کار کنیم امروز نیز در قوه مجریه باید هم کار خوب کنیم و هم خوب کار کنیم.
قالیباف با انتقاد از تصمیمات خلع الساعه عنوان کرد: این نوع تصمیمات در سال ۹۹ بلایی بر سر بورس آورد که هنوز مشکلات آن وا بر جاست و خانوادههایی را از هستی انداخت؛ اینهاست که تصمیمات سخت، شجاعانه و مدیترانه باید اتخاذ شود.
وی همچنین با اشاره به فعالیت شرکتهای پیمانکاری تامین نیروی انسانی اظهار کرد: خواسته یا ناخواسته ورود این شرکتها اینگونه شد که ما شهروندان درجه یک و دو درست کردیم که این نه در قاموس انقلاب است و نه با عدالت و مروت و جوانمردی سازگاری دارد. ما برای همه موضوعاتی که اشاره کردم در برنامه هفتم بصورت قانونی پیشبینی کردیم؛ اما آنچه مهم است اجرای این قانون است که اجرا نیز نیاز به رشد اقتصادی و بزرگ کردن کیک اقتصاد است؛ باید پیش از بزرگ کردن کیک اقتصاد با اولویت به ظرفیتهای موجود مورد غفلت توجه کنیم؛ رشد اقتصادی شامل سرمایهگذاری و بهرهوری است؛ بهرهوری با ایجاد کارآمدی یکی از عوامل ایجاد سرمایه مورد نیاز برای رشد اقتصادی ۸ درصد است؛ این درحالی است که ما امروز ۱۷.۵ درصد از انرژی تولید شدهای که استحصال میشود را هدر و حرام میکنیم. همین الان داریم ۳ و نیم برابر یارانههایی که بصورت مستقیم میدهیم را اتلاف میکنیم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه «امروز چالش اصلی ما مدیریت است»، گفت: باید به سمت رئیس قوه مجریهای برویم که توان و روحیه آن کار را داشته باشد و بتواند آگاهانه و شجاعانه تصمیماتی بگیرد که تحول ایجاد کند و این تحول باید هرساله خود را در برنامه هفتم، زندگی مردم، سرمایه گذاری و رشد اقتصادی خود را نشان دهد.
قالیباف با بیان اینکه «در برنامه هفتم اولویت اول خانواده و سبد خانوار در ابعاد مختلف است»، به نفس زنان در پیشرفت کشور اشاره و اظهار کرد: باور ما این است که زن محور اساسی خانواده است و امروز آنها بگونهای عمل کردند که به اصطلاح مادر خرج خانواده هستند چراکه هم تربیت فرزندان رابر عهده دارند و هم هزینههای خانواده را مدیریت میکنند و از سوی دیگر نیز به عنوان یک نیروی کارآفرین و نیروی کار در کنار همسر خود در بیرون از منزل مشغول به فعالیت هم هستند؛ ما مکلفیم این فرصت را برای زنان فراهم کنیم که در بعد امنیت اجتماعی و اخلاقی محیطی داشته باشیم که زنان بتوانند از خانه تا میدان تلاش کنند. زنان محور اساسی کار هستند و نیمی از جمعیت مارا تشکیل میدهند و برآینده کشور اثر گذاری دارند چراکه هم مادری که نقش بی بدیلی است را آنها دنبال میکنند وهم در جامعه نقش تاثیر گذاری اجتماعی و اقتصادی بر عهده دارند؛ بنابراین خانواده مورد توجه ماست و زنان در اولویت توجه در رشد اقتصادی و پیشرفت کشور هستند.
وی با بیان اینکه «آسایش و آرامش بازنشستگان اولویت اول ما است»، عنوان کرد: تسلط کامل بر موضوع کنترل تورم زمانی خواهد بود که این زمان به فضل الهی به کمک مردم و نخبگان و کارآفرینان و جوانان با غیرت و خلاف در حوزههای دانش بنیان و سرمایهگذارانی که به وطن خود افتخار میکنند فرصت را برای آنها فراهم کنم و دشت و پای دولت را از دخالتهای بی مورد در امر اقتصاد کوتاه خواهم کرد و از اتلاف سرمایهها و خروج سرمایههای کشور جلوگیری کنم؛ با این کار در کمترین زمان ممکن حتما اهداف برنامه در کاهش رقم تورم را انجام خواهم داد اما این اقدامات هر میزان که زمان ببرد، حتماً فاصله بین حقوق تورم را با افزایش حقوق و کمک کالاهای اساسی به کارگران و بازنشستگان جبران خواهم کرد تا هرگز سفره این اقشار کوچک نشود.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: مصوبات مجلس در خصوص همسان سازی حقوق بازنشستگان و کارکنان و همچنین پرداخت حقوق کارگران متناسب با رقم تورم به دلیل مشکلات بودجه بود که این مشکلات نیز به دلیل بیتدبیری در مدیریت سرمایهها بوده است؛ وقتی میگویم ۳ و نیم برای یارانههای نقدی از بین میرود یعنی هزار و دویست و ۶۰ همت در سال در حال از دست رفتن است درحالی که در زمینه متناسب سازی برآرود ما ما تا خرداد ماه ۷۰ همت بوده است.
قالیباف با بیان اینکه «این مردم هستند که میتوانند با حضور و تشخیص درست خود تصمیماتی بگیرند که حلوی اسراف و هدررفتن ظرفیتهای کشور را بگیرند»، تاکید کرد: ما زمان و فرصت و حق آزمون و خطا نداریم و این مردم هستند که در ۸ تیر تصمیمی میگیرند؛ اگر تصمیم گرفتند و من توفیق خدمت داشتم، خدا و شهدا را را شاهد میگیرم که در طول ۴۵ سال گذشته در انقلاب اسلامی هیچ گاه زندگی شخصی نکردم و همه زندگی من متر و تلاش در خدمت ملت عزیز، انقلاب و نظام بوده است و میگویم که با قوت و قدرت بیشتر این کار را میکنم؛ ضمانت این حرف بعد از فضل الهی، کمک مردم و جوانان عزیز کارنامه گذشته من است.
وی همچنان عنوان کرد: سال ۹۲ تلویزیون از من سوال کرد که برای بازنشستگان چه کار میکنی گفتم کاری میکنیم که شب جمعه وقتی نوهها به خانه او میآیند، دغدغه پر بودن یخچال خود نباشند؛ بعدها برخی به من گفتند که چرا یخچال ما را پر نکردی، بخاطر اینکه رای ندادید؛ من وقتی در حوزه قانونگذاری در مجلس قرار گرفتم، همه کارهایی که باید را انجام دادم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری همچنین اظهار کرد: ما در دهه ۹۰ برآیند عملکردمان این بود که کمتر از یک درصد متوسط سالانه رشد داشتیم اما نقدینگی در آن دهه ۲۶ برابر افزایش پیدا کرده است اما سیدالشهدای خدمت آیتالله رئیسی دولت سیزدهم تلاش بزرگی کرد مجلس یازدهم و دولت سیزدهم ریل را تغییر دادند و جهت به سمت پیشرفت رفت و تقدیر الهی بر این بود که در پرواز اردیبهشت این شهید عزیز از جمع ما رفت؛ ما امروز باید با قدرت و قوت برنامه هفتم را به طور کامل اجرایی کنی؛ ما در این برنامه ریل پیشرفت را پیش میبریم؛ این کارگران هستند که باید تلاش کنند و من قول میدهم که اگر توفیق پیدا کردم، در مقابل تلاشها، پاسخگو باشم و هرگز بهانه جویی نکنم و با کمک کارگران، جوانان کشور و مردم کار را پیش ببریم.
به گزارش ایسنا، در این گردهمایی، علی بابایی کارنامی نماینده مجلس و رئیس فراکسیون کارگری مجلس یازدهم با اشاره به مصوبات مجلس درباره کارگران و بازنشستگان تاکید کرد: آقای قالیباف در مجلس کار را برای کارگران و بازنشستگان تمام کرد و قرار است که قوانین مرتبط را در دولت اجرایی کند.
علی اصغر بیات دبیر کل کانون عالی کارگران بازنشسته، جمشید دیوسالار مدیرعامل اتحادیه تعاونی های تامین نیاز کارگران و استادکاران ساختمانی و فصلی کشور، محمد اسدی رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور و احمد کرمی دبیرکل جامعه اسلامی کارگران نیز در این گردهمایی طی سخنانی ضمن حمایت از قالیباف به بیان مطالبات خود پرداختند و همسانسازی حقوق بازنشستگان و کارکنان و همچنین توجه بیشتر به اقشار کارگران را به عنوان مطالبات جامعه کارگری و بازنشستگان مطرح کردند.
انتهای پیام
نظرات