بهمن جعفری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه این کارخانه ظرفیت ۶۰ هزار تن انواع آهک صنعتی و هیدراته را در سال دارد، بیان کرد: این کارخانه در زمینی به مساحت ۴۸ هکتار از منابع ملی احداث شده که ۱۵ هکتار از آن محصور شده است.
وی ادامه داد: برق این کارخانه دارای دیماند ۴.۹ مگاوات و ۴۲ کیلومتر خط انتقال برق بوده که ۷۰ درصد پروژه انجام شده و مابقی برق رسانی با توجه به تامین اعتبار اخیر در جلسه استاندار لرستان و معاون وزیر صمت به میزان ۵ میلیارد تومان تا پایان خردادماه انجام خواهد گرفت.
جعفری با بیان اینکه مجوز حفر چاه عمیق با دبی ۵ لیتر بر ثانیه برای این کارخانه صادر شده و پیمانکار حفاری نیز انتخاب و در مرحله اجرای حفاری بوده، ادامه داد: خط انتقال گاز این کارخانه به طول ۷ کیلومتر در سایز ۴ اینچ انجام گرفته و ایستگاه تقلیل فشار در محل واحد نصب و گاز واحد وصل است.
این مسئول با اشاره به معادن محدوده این کارخانه اضافه کرد: یک محدوده معدنی در زمینه سنگ آهک با ذخیره قطعی ۴ میلیون تن و ظرفیت استخراج سالانه ۳۰۰ هزار تن در سال در منطقه دره خزینه واگذار شده است.
مدیرکل صمت لرستان ادامه داد: تجهیزات و ماشین آلات طرح ۱۲ درصد خارجی و ۸۸ درصد ماشین آلات و خطوط تولید از جمله سنگ شکن، آسیاب، غبارگیر و کوره دبل شفت ایستاده داخلی است.
جعفری ارزش ماشین آلات و تجهیزات این کارخانه را یک میلیون یورو ارزی و ۳۰۰ میلیارد تومان ریالی برشمرد و با بیان اینکه پیشرفت فیزیکی طرح ۹۴ درصد و پیشرفت مالی آن نیز ۹۱ درصد است، افزود: پروژه در حال نصب تجهیزات الکتریکال و نسوزکاری کوره بوده و زمان راهاندازی آن تا دو ماه آینده است.
وی اشتغال ایجاد شده در این طرح را ۱۲۰ نفر اعلام کرد و حجم سرمایهگذاری آن را نیز ۶۰۰ میلیارد تومان برشمرد و افزود: ۱۰۰ درصد منابع طرح توسط ایمیدرو تامین شده است.
انتهای پیام
نظرات