• یکشنبه / ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1403032718119
  • خبرنگار : 50444

عرفه؛ فرصتی برای دعا و مسئلت از خداوند

عرفه؛ فرصتی برای دعا و مسئلت از خداوند

ایسنا/خراسان شمالی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: روز عرفه فرصتی برای دعا و مسئلت از خداوند است.

حجت الاسلام والمسلمین جلیل محمدی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: خداوند متعال در روز عرفه سفره‌های جود و احسان خود را برای بندگانش گسترانیده و شیطان در این روز خوار و حقیرتر و رانده‌تر و در خشمناک‌ترین اوقات قرار دارد.

وی با بیان اینکه بندگان در روز عرفه در زیر آسمان به اعتراف و توبه از گناهان می پردازند، افزود: بنا به فرموده امام سجاد(ع) این روز روزی است که در آن درهای رحمت الهی باز بوده و خداوند عطای خود را بر مردم گسترانیده و بر همگان تفضّل فرموده است، به همین خاطر توبه در آن مقبول و دعا به اجابت خواهد رسید.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی تاکید کرد: یکی از فرصت های مهم در روز عرفه که بسیار مورد تأکید ائمه معصوم (ع) و بزرگان دین قرار گرفته، فرصت دعا و مسئلت از خداوند است. به خاطر اهمیت دادن به دعاست که در این روز دعاهای بسیاری از اهل بیت عصمت و طهارت وارد شده است که همگی نشان از جلب رضایت و مغفرت پروردگار و طلب توبه از درگاه ذات کبریایی او دارند.

وی روز عرفه را روز بهره گیری از فرصت‌های بسیاری دانست که بواسطه فزونی رحمت خداوند در این روز می توان از آن‌ها بهره گرفت و اظهار کرد: در این راستا برنامه ریزی ها برای برگزاری مراسم دعای پرفیض عرفه در استان انجام شده است.

حجت الاسلام محمدی گفت: حدود ۶۰۰ نقطه از استان از جمله شهرهای استان، مراکز بخش‌ها، مساجد و حسینیه ها، روستاهای بزرگ، دهستان ها و همه گلزارهای شهدا، مهیای حضور مردم و قرائت دعای پرفیض عرفه است.

به گفته وی، ۱۰ نقطه محوری نیز در استان مشخص شده است و مراسم از عصر امروز در سراسر استان آغاز می شود.

به گزارش ایسنا، روز عَرَفَه، ۹ ذی‌الحجه، از روزهای پرفضیلت سال که روایات بسیاری آن‌را به عنوان روزی ویژه برای بخشایش گناهان و استجابت دعا معرفی کرده‌اند. روز عرفه، یک روز پیش از عید قربان است. در منابع روایی اعمالی برای آن برشمرده‌اند که بافضیلت‌ترین آن‌ها دعا و استغفار است. زیارت امام حسین(ع) و خواندن دعای عرفه نیز در این روز بسیار سفارش شده است. بنابر فقه شیعه، حج‌گزاران باید از ظهر تا غروب شرعی این روز را در عرفات وقوف کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha