مهران امیری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: مصرف هفته گذشته برق لرستان ۶۰۸ MW بوده است و میزان افزایش مصرف نزدیک به ۷۵ تا ۸۰ مگاوات را نشان میدهد.
وی با بیان اینکه ضرورت مدیریت مصرف در بخشهای خانگی و تجاری و کنترل مصرف ضروری است، افزود: حتیالامکان استفاه از وسایل گرمایشی نظیر کولر گازی نیاز است که روی درجه ۲۴ تا ۲۶ تنظیم شود، کولرهای آبی روی دور کند قرار گیرد و از پنکه نیز استفاده شود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان میزان ساعات اوج مصرف را ساعت ۱۲ تا ۱۸ و ۲۰ تا ۲۳ اعلام کرد و گفت: در این ساعات خانوادهها از وسایل برقی پرمصرف نظیر ماشین لباسشویی و ظرفشویی استفاده نکنند تا با همکاری آنان بتوانیم ساعات اوج مصرف را با مصرف کمتری پشت سر گذاریم.
امیری تاکید کرد: چنانچه برق در مصارف خانگی، ۱۵ درصد تعدیل شود احتمال دارد کل کسری مصرف استان جبران شود؛ البته برنامههایی در زمینه مدیرت مصرف در حوزههای کشاورزی، صنعتی و اداری تدوین کردهایم.
وی با بیان اینکه در حوزه کشاورزی از ساعت ۱۳ تا ۱۸ عمده چاههای کشاورزی برای آبیاری اراضی و مزارع استان فعالیت دارند و چنانچه این روند ادامه داشته باشد برق این چاهها قطع میشوند لذا از کشاورزان درخواست داریم در این ساعات که بدترین زمان برای آبیاری است و تبخیر آب زیاد است استفاده از چاهها نداشته باشند، گفت: همچنین با صنایع رایزنی شده که یک روز در هفته را فعالیت نداشته باشند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان بیان کرد: همچنین با کاهش ساعات کار دستگاههای اجرایی استان روزانه بین ۸تا ۱۰ مگاوات کاهش مصرف را خواهیم داشت و این رقم در کشور بیش از ۴۵۰ مگاوات گزارش شده و پیشبینی این است که به بیش از ۱۰۰۰ مگاوات در کشور برسد.
امیری تصریح کرد: ضرورت دارد تمام ادارات سیستمهای سرمایشی خود را از مدار خارج کنند تا ۷۰درصد بار نسبت به دوره مشابه سال ۱۴۰۰کاهش یابد.
وی گفت: ادارات نیز موظف هستند در ساعات حضور مصرف خود را ۴۰ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۰ کاهش دهند و چنانچه این الگو رعایت نشود برق آنها به صورت هوشمند بین ۵تا ۱۰ دقیقه قطع خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات