دکتر «علی فاتحینیا» در گفتوگو با ایسنا، ضمن بیان این که در مجموع ۱۶ مکان برای قربانی کردن دام در روز عید سعید قربان در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: ۱۳ اکیپ ثابت و ۲۰ اکیپ سیار مشتمل بر ۲۶ نفر دکتر دامپزشک، ۲۸ نفر کارشناس بازرس بهداشت گوشت و ۱۷ نفر ناظر شرعی نیز در روز عید قربان از ساعت پنج صبح در کشتارگاههای یزد و قربانگاههای مشخص شده، فعالیت و نظارت خواهند داشت.
وی هفت قربانگاه از مجموع ۱۶ مکان در نظر گرفته شده را حاصل همکاری بخش خصوصی و شهرداری یزد خواند و افزود: شش قربانگاه در شهرستان یزد و یک قربانگاه در شهرستان تفت مستقر خواهد شد.
فاتحینیا، آدرس این قربانگاهها به ترتیب قربانگاه شماره یک؛ میدان دروازه قرآن، جنب پایانه اتوبوسرانی، قربانگاه شماره دو؛ بلوار جمهوری، امامزاده جعفر، قربانگاه شماره سه؛ بلوار بهمن، غرفههای سازمان مشاغل شهری شهرداریها، قربانگاه شماره چهار؛ انتهای بلوار نواب صفوی شمالی، رو به روی کشتارگاه قدیم یزد، قربانگاه شماره پنج؛ روستای محمودی، قبل از کمپ یارال، قربانگاه شماره شش؛ میدان گل نرگس، خیابان امام خمینی، پارک قلعه و قربانگاه شماره هفت؛ موسسه خیریه فاطمه الزهرا(س) در شهرستان تفت، ذکر کرد.
وی ضمن هشدار درخصوص شیوع بیماری تب خونریزیدهنده کریمه کنگو به ویژه در شش ماهه اول سال و فصل گرما، از همشهریان خواست از هر گونه کشتار دام در مکانهای عمومی و غیربهداشتی جداً خودداری کنند. همچنین در صورت قربانیکردن دام یا دریافت گوشت قربانی، حتما گوشت را به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر الی چهار درجه یخچال نگهداری کنند.
فاتحینیا در پایان خاطرنشان کرد؛ شهروندان میتوانند با سامانه فوریتهای دامپزشکی به شماره ۱۵۱۲ برای هر گونه سوال یا ابهامی که در این زمینه دارند؛ تماس گرفته و همچنین گزارشات خود را ارائه دهند.
انتهای پیام
نظرات