سید محمود رادمنش در نخستین رویداد جام رسانه امید استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اقدامات مثبت دولت مردمی در توسعه زیرساختهای مبتنی بر فیبرنوری روستاها و شهرهای استان افزود: از سال۱۴۰۰ تاکنون دو هزار میلیارد تومان در زمینه ارتقا و توسعه زیرساخت های استان هزینه شده است.
وی اظهار کرد: کار بزرگ دولت سیزدهم توسعه زیرساخت ها مبتنی بر فیبرنوری روستایی و شهری بوده است که مهمترین زیرساخت روز دنیا برای ارتباطات است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اهمیت توسعه زیرساختها برای افزایش ارتباطات خاطرنشان کرد: شرکت آسیاتک در یاسوج نزدیک به هزار متر طی چند روز اخیر فیبر نوری شهری را شروع کردهاند.
رادمنش تصریح کرد: از تامین اعتبار ملی ارتباطات برای حوزه فیبر نوری ۷۰۰ میلیارد علاوه بر بودجه اصلی سرمایه گذاری شده است.
وی به قرار داد ۱۷شهر استان در حوزه فیبرنوری اشاره کرد و ادامه داد: با اجرای کامل این طرح مردم شهرهای استان درخواست اتصال به شبکه فیبرنوری و سرعت بالای اینترنت را خواهیم داشت.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در سنوات قبلی کم توجهی در حوزه فیبرنوری بود، عنوان کرد: ما تا قبل از دولت سیزدهم ۷۰ کیلومتر فیبرنوری داشتیم که در این سه سال اخیر ۴۰۰ کیلومتر فیبرنوری روستایی در استان اجرا کردیم.
رادمنش همچنین افتتاح شبکه فیبرنوری کسب و کارهای شهرستان چرام در سال جدید را از اقدامات مهم این سازمان دانست و تصریح کرد: در گام بعدی دهدشت، گچساران و… را در دستور کار خواهیم داشت.
وی عنوان کرد: قریب به ۲۰۰ روستای استان کهگیلویه و بویراحمد به شبکه پایدار فیبرنوری با ویژگی افزایش پایداری ارتباطی متصل خواهد شد.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: از سال ۱۴۰۰ تا کنون ۲۶۶ روستای استان با اجرای ۱۰۵ پروژه ارتباطی به اینترنت پرسرعت متصل شده که با اجرای این پروژه ۱۹۰ روستا تحت پوشش ایرانسل و ۷۷ روستا تحت پوشش همراه اول قرار گرفته است.
رادمنش اظهارکرد: ۷۰۵ روستای استان به شبکه اینترنت پرسرعت متصل هستند و رشد ۵۰.۲ درصد به دسترسی روستاییان به اینترنت پرسرعت در دولت سیزدهم را شاهد هستیم.
وی با اشاره به رشد ۱۰ درصدی در حوزه خطوط فعال تصریح کرد: در حوزه دفاتر پیشخوان شهری و روستایی ۱۷۷ دفتر در سطح استان در حال ارائه خدمت هستند که از این تعداد ۱۲۲ مورد در مناطق شهری واقع شده اند.
مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: درگاه ملی مجوز ها نقطه عطف این دولت بود که امضاهای طلایی از حوزه کسب و کارها خارج شود و تسهیل در این حوزه صورت بگیرد.
به گزارش ایسنا، رادمنش با اشاره به اینکه در حوزه کسب و کارها نزدیک به ۲۰ میلیارد در حوزه فناوری اطلاعات برای دریافت تسهیلات معرفی کرده ایم، بیان کرد: در حوزه امنیت دستگاههای اجرایی در فضای سایبری کارهای گوناگون برای پیشگیری و پایین آوردن حملات سایبری در استان انجام شده است.
انتهای پیام
نظرات