طاها محمدی، دبیر رویداد رمزیست و مدیرعامل یکی از شرکتهای دانشبنیان در گفتوگو با ایسنا، این رویداد را اولین رویداد مردمی در حوزههای فناوری توصیف کرد و گفت: این دوره از رویداد در حوزه زیست فناوری برگزار شد.
وی اظهار کرد: مشکلی که در حوزه فناوری وجود دارد، این است که یکسری افراد فناور، دستاوردهای خود را به افراد آکادمیک ارائه میدهند و مردم از کاربردهای فناوریهای ارائه شده، آگاهی ندارند؛ در حالی که بر روی هر یک از دستگاهها سرمایهگذاری می شود.
محمدی ادامه داد: این رویداد برای برداشتن دیوار میان مردم و دانشگاه برگزار شده است و مردم داوری میکنند که کدام یک از آنها برای عامه مردم کاربردی است.
دبیر رویداد رمزیست با اشاره به نحوه برگزاری این رویداد حوزه زیستی، توضیح داد: از میان ۷۰ طرح ارسالی بعد از داوری، ۸ طرح به مرحله نهایی ارسال شده است و صاحبان ایدههای منتخب امروز در حاشیه رویداد آبادیران در حضور مردم، از ایدههای خود دفاع کردند.
محمدی یادآور شد: در نهایت ۳ طرح از سوی مردم انتخاب خواهند شد. نحوه انتخاب نیز بر اساس میزان تشویق مردم (دست زدنهای مردم) است. به طرحهای برتر اول تا سوم به ترتیب، ۲۵ میلیون تومان، ۱۵ میلیون و ۱۰ میلیون تومان اعطا میشود.
به گزارش ایسنا، ۳ طرح از تیمهای بیوکاور، زیست فناوران بارثاوا و پتروباک برگزیده شدند.
انتهای پیام
نظرات