• چهارشنبه / ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1403032315410
  • خبرنگار : 50046

مدیر کل دامپزشکی استان خبر داد:

رشد ۷ درصدی تولید گوشت در خراسان شمالی

رشد ۷ درصدی تولید گوشت در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل دامپزشکی خراسان شمالی از رشد هفت درصدی تولید گوشت قرمز و سفید در این استان خبر داد.

دکتر حمید رمضانی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در سال گذشته بیش از ۳۶ هزار تن گوشت سفید قرمز در کشتارگاه‌های این استان استحصال شده است که از این مقدار ۳۳ هزار تن مربوط به گوشت سفید و مابقی قرمز بوده است.

وی گفت: گوشت تولیدی در استان ۹۰ درصد مربوط به گوشت سفید و ۱۰ درصد نیز مربوط به گوشت قرمز بوده است.

رمضانی افزود: میزان کشتار طیور در استان طی سال گذشته ۱۴ درصد رشد و دام سبک و سنگین ۳۹ درصد کاهش داشته است.

به گفته وی، میزان کشتار طیور ۱۷ میلیون قطعه و کشتار دام نیز ۸۷ هزار راس بوده است.

این مقام مسئول بیان کرد: در این استان به ازای هر ۴.۵ کیلوگرم گوشت سفید یک کیلوگرم گوشت قرمز مصرف می‌شود.

وی بیان کرد: میزان تولید گوشت سفید در استان در وضیعت خوبی قرار دارد که حتی صادرات این محصول را نیز برای اولین بار به خارج از کشور داشتیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha