«عباس متولیپور» در گفتوگو با ایسنا، از ارائه خدمات مددکاری و روانشناسی به این کودکان در استان خبر داد و گفت: خوشبختانه اقدامات صورت گرفته از سوی بهزیستی در توانمندسازی این کودکان موثر بوده و تلاش شده این کودکان در سنین بالای ۱۵ سالگی، حداقل از طریق داشتن یک مهارت بتوانند کسب درآمد کنند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان یزد اظهار کرد: بیش از ۷۰ درصد کودکان کار استان یزد از اتباع خارجی و تقریباً تمام این کودکان از تحصیل محروم هستند.
متولیپور مهمترین مشکل و نیاز کودکان کار را تامین نیازهای اولیه زندگی آنها خواند و اظهار کرد: البته معمولاً به نیازهای روانشناسی این کودکان نیز در جامعه پاسخی داده نمیشود و ضمن این که اکثر این کودکان نمیتوانند امنیت روانی را در بافت یک خانواده استاندارد تجربه کنند، متاسفانه موضوع مهم «بازی کردن» نیز از زندگی کودکان کار حذف شده است.
وی با بیان این که آمار دقیق درباره تعداد کودکان کار در معرض خطر اعتیاد در استان وجود ندارد، گفت: البته عمده این کودکان در استان فقط مشغول کار هستند و درصد اندکی از این کودکان به فعالیتهای خلاف گمارده میشوند.
به گفته این مسئول، تمام هم و غم بهزیستی، پیشگیری و اطلاعرسانی در مورد کودکان کار است و امیدواریم اطلاعرسانی و ارائه آموزشهای پیشگیرانه برای خانوادههای این کودکان به ویژه در بحث اتباع، موثر واقع شود.
وی خاطرنشان کرد: البته کودکان کار چه ایرانی و چه اتباع خارجی حتما باید دارای کارت برنامههای درمانی وزارت بهداشت در قالب طرح بیمه سلامت باشند و به مردم نیز پیشنهاد میکنیم درخصوص همکاری با کودکان کار حتماً در راستای توانمندسازی آنها، با بهزیستی تعامل داشته باشند.
متولیپور در پایان نیز تاکید کرد: تمام کودکان کار ارجاع شده به بهزیستی تحت رصد این سازمان قرار میگیرند و بهزیستی همواره در مسیر کنترل و کاهش کار این کودک در کنار توانمندسازی فردی و خانوادگی آنها حرکت میکند.
انتهای پیام
نظرات