سیدجواد هاشمی روز سه شنبه ۲۲ خرداد ماه ۱۴۰۳ در جمع خبرنگاران ضمن تسلیت حادثه جانگداز شهادت رئیس جمهور و همراهان افزود: طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی در صورت فوت، کنارهگیری یا بیماری بیش از دو ماه و عزل رئیسجمهور، یا موجبات دیگری از این گونه، شورای موقت ریاست جمهوری موظف است ترتیبی دهد که حداکثر ظرف ۵۰ روز رئیسجمهور جدید انتخاب شود که پس از این حادثه جانگداز برگزاری انتخابات در وزارت کشور استارت زده شد که در سطح این استان نیز عوامل هیاتهای اجرایی و نظارت تشکیل شدند.
وی با اشاره به انتخاب و تعیین معتمدین از تشکیل ۲۲ هیات اجرایی خبر داد و اظهارکرد: ۸۴۳ شعبه اخذ رای برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در سطح استان تعیین شده که از این تعداد ۴۴۴ شعبه ثابت و ۳۹۹ شعبه سیار است.
رئیس ستاد انتخابات استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه از این تعداد ۳۵۰ شعبه شهری و ۴۹۳ شعبه روستایی و عشایری است، تصریح کرد: ۱۵ هزار نفر در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد عوامل اجرایی چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری هستند و حدود دو هزار و ۶۰۰ دستگاه خودرو برای برگزاری انتخابات در استان نیاز است که بخش خصوصی و دستگاهها دولتی، مجموعه استانداری را در برگزاری امر انتخابات یاری دهند.
هاشمی با اشاره به اینکه از پتانسیل و ظرفیت انتخابات ۱۱ اسفند سال گذشته مجلس شورای اسلامی برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ۸ تیرماه استفاده میشود، خاطرنشان کرد: تعیین شعبه اخذ رای از دیگر اقداماتی است که باید توسط فرمانداریها انجام شود.
وی با اشاره به اینکه استان آماده برگزاری انتخابات باشکوه ریاست جمهوری می شود، ادامه داد: ایجاد زیرساختهای انتخابات شامل فیبرنوری و سیستم سرمایشی به خصوص در مناطق سردسیری مورد تاکید است و در حال انجام این موارد هستیم.
رئیس ستاد انتخابات استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: صندوق های اخذ رای در تهران پلمب و بین فرمانداری ها توزیع می شود، تعرفههای انتخاباتی توسط وزارت کشور آماده و در زمان مقرر بین استانها توزیع میشود.
هاشمی چهار مولفه «مشارکت، سلامت، امنیت و رقابت» را سرلوحه کار انتخابات ریاست جمهوری دانست و تاکید کرد: ستاد امنیت انتخابات تشکیل شده و اقدامات لازم در راستای برگزاری انتخابات سالم در استان کهگیلویه و بویراحمد فراهم است و امیدواریم با حضور مردم شاهد برگزاری انتخابات باشکوهی در سطح استان باشیم.
وی اظهارکرد: معایب و محاسن انتخابات ۱۱ اسفند برای انتخابات ۸ تیرماه بررسی و رفع می شوند، ضمن اینکه از فرمانداران خواستیم ستادهای انتخاباتی در خیابان های اصلی که برای تردد مردم مشکل ایجاد میکند تشکیل نشود که تاکنون کسی برای تشکیل ستادهای انتخاباتی به ستاد انتخابات استان مراجعه نکرده است.
رئیس ستاد انتخابات استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در سطح شهر یاسوج خیابان مصلی را به عنوان محل برگزاری ستادهای انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری پیشنهاد دادیم و از شهرداران خواستیم محلی برای تبلیغات نامزدهای انتخاباتی تعیین کنند.
رئیس ستاد انتخابات استان با اشاره به ظرفیت اجلاسیه شهدا برای تبیین حضور مردم در انتخابات بر مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ۸ تیرماه تاکید کرد و در خصوص حضور احتمالی داوطلبان انتخاباتی در استان گفت: باید ستادهای انتخاباتی تشکیل و روسای انتخابات معرفی شوند، ضمن اینکه هیچ داوطلبی بدون هماهنگی قبلی وارد استان نمیشود و در صورت طی این مراحل مشکلی برای حضور داوطلبان در استان نیست.
هاشمی با بیان اینکه سن رای دهندگان در انتخابات ریاست جمهوری باید ۱۸ سال تمام باشد، افزود: متولدین هشتم تیرماه ۱۳۸۵ و قبل از آن میتوانند در انتخابات ریاست جمهوری حضور پیدا کنند.
به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: رای گیری از طریق شناسانه و کارت ملی انجام میشود.
انتهای پیام
نظرات