ابوالحسن صفرپور ۲۲ خردادماه در نخستین یادواره شهدای پلیس مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه غالب کسانی که درگیر اعتیاد میشوند به علت سوء مصرف مواد مخدر جان خود را از دست میدهند، اظهار کرد: مبارزه شهدای عرصه مبارزه با مواد مخدر درواقع بهطور مستقیم در راستای صیانت از جان انسانهاست و از آنجا که ایران گلوگاه ترانزیتی مواد مخدر است، بنابراین این شهدا حافظان جان انسانهای سراسر دنیا و نه فقط ایرانیان بودهاند.
صفرپور بیان کرد: انتشار فرهنگ ایثار و شهادت ایرانیان به سراسر عالم موضوعیت دارد زیرا این سربازان و شهدا از جان همه بشریت با هر عقیده و مذهب و ملیتی حفاظت و پاسداری میکنند، ضمن اینکه سربازان دیگر کشورها هم در این مسیر تلاش میکنند و چه بسا جان خود را از دست میدهند.
وی با بیان اینکه یادواره شهدای پلیس مبارزه با مواد مخدر برای اولین بار از چهارمحال و بختیاری آغاز شده و تا پایان تیرماه در ۱۵ استان دیگر نیز ادامه خواهد داشت، توضیح داد: کنگره ملی شهدای والامقام عرصه مبارزه با مواد مخدر امسال و کنگره بینالمللی آن نیز سال آینده برگزار خواهد شد.
صفرپور با بیان اینکه در کشور ۴۰۰۰ شهید و ۱۲ هزار جانباز مبارزه با مواد مخدر داریم، افزود: همه شهدای عرصههای مختلف نظیر شهدای مدافع سلامت، مدافع وطن، مدافع حرم و ... دارای عنوان هستند اما شهدای مبارزه با مواد مخدر که عمدتاً از نیروی انتظامی هستند، مظلوم واقع شده و حتی عنوان نداشتند.
وی ادامه داد: حدود ۲۵۰۰ نفر از این شهدای والامقام در سیستان و بلوچستان به درجه رفیع شهادت نائل شدند و بازخوانی سرگذشت آنان گویای آن است که همگی آگاهانه در این مسیر قدم برداشتند و خوب میدانستند که چه خدمت مهمی را در دفاع از کشور و نظام اسلامی انجام میدهند.
صفرپور با اشاره به جانفشانی شهدای والامقام عرصه مبارزه با مواد مخدر، خاطرنشان کرد: شاید کمتر کسی از ماجرای روستای گورناک مطلع باشد، واقعهای که طی آن بالغ بر ۴۰ مأمور مبارزه با مواد مخدر از سوی قاچاقچیان مواد مخدر به خاک و خون کشیده شدند و به درجه رفیع شهادت نائل گشتند. امروز اما هیچ گزارشی در رسانهها یا هیچ کتاب یا فیلم یا مستندی از این واقعه تولید نشده و لذا این شهدای ارزشمند حقیقتاً مظلوم واقع شدند.
انتهای پیام
نظرات