علیرضا نصیری امروز سهشنبه ۲۲ خرداد در گفتوگو با ایسنا با تاکید بر یکپارچگی اکوسیستم فناوری کشور، اظهار کرد: با تکیه بر این سیستم یکپارچه، میتوان نیازهای فناورانه صنایع مختلف را به طور مؤثرتری شناسایی و از طریق شرکتهای دانشبنیان در سراسر کشور مرتفع کرد.
رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان در ادامه افزود: پارکهای علم و فناوری به عنوان مرجعیت فناوری در زیست بوم فناوری کشور، نقش کلیدی در هدایت و حمایت از شرکتهای دانشبنیان و فناور ایفا میکنند. اعتماد به این پارکها و واگذاری امور به آنها میتواند تحولات چشمگیری در اقتصاد دانشبنیان کشور ایجاد کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به استفاده از ظرفیت سایر استانها و نخبگان کشور در جهت توسعه هرمزگان، گفت: این پارک علاوه بر بهرهمندی از توان فنی و اجرایی موجود در استان، از ظرفیت شرکتها و نخبگان سراسر کشور نیز برای توسعه و پیشرفت هرمزگان استفاده خواهد کرد. امیدواریم این همافزایی و همکاری بین استانی، منجر به جهشی در عرصه علم و فناوری استان هرمزگان شود.
۸۰ شرکت فعال در حوزه قطعه سازی در این پارک حضور دارند
دکتر سعید جعفری راد -رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی- نیز با اشاره به جایگاه این پارک در میان سایر پارکهای علم و فناوری کشور، اظهار کرد: پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی جزو ۶ پارک سطح یک کشور محسوب میشود و در حال حاضر ۳۱۵ شرکت در حوزههای مختلف، به ویژه صنایع، در این پارک فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه بیش از ۲۰ مرکز رشد در این پارک فعال هستند، افزود: ۲۷ درصد از مجموع شرکتهای مستقر در پارک، در حوزه قطعهسازی فعالیت میکنند. به عبارتی دقیقتر، حدود ۸۰ شرکت فعال در این حوزه در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی حضور دارند.
رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در ادامه به تعاملات بینالمللی این پارک اشاره و اظهار کرد: این پارک با کشورهای عضو اوراسیا ارتباطات نزدیکی دارد و آمادگی دارد از این ظرفیت برای دستیابی به اهداف اقتصادی کشور و همچنین حمایت از شرکتهای دانش بنیان و فناور در سراسر ایران استفاده کند.
به گزارش ایسنا، تور فناوری صنایع غرب هرمزگان با حضور ۱۵ شرکت در حوزه صنایع پیشرفته در صنایع غرب هرمزگان برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات