به گزارش ایسنا، مهرداد گودرزوند چگینی در نطق میان دستور خود در جریان جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: یکی از موضوعات اساسی کشور در این شرایط حساس انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران است. امیدواریم مسئولان اجرای و تمام بخش کشور به توصیه اکید مقام معظم رهبری که بر مبنای دو نکته اساسی شکل گرفته است دقت و توجه لازم را داشته باشند.
وی در ادامه اظهار کرد: نخست حضور مردم پای صندوقهای رای است؛ حضور مردم به عنوان سرمایه اصلی نظام. همواره انتخابات نقش تعیین کننده در سرنوشت مردم را دارد همواره مورد توجه نظام جمهوری اسلامی بوده است. انتظار است کسانی که به سرنوشت آینده کشور خود اعتقاد دارند به ویژه نخبگان جامعه امید را در جامعه تزریق کنند و با اقداماتی که در 3 سال گذشته و 45 سال پیش در کشور انجام شده بتوانیم بار دیگر شاهد حضور حماسی مردم در پای صندوق های رای باشیم.
نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باور داریم تنها مدیری جهادی می تواند مسئله محور باشد تا مشکلاتی را که امروز لاینحل نیستند و قابل حل هستند بتواند حل کند. مدیر پرکار و پر تلاش، مدیر فعال و معتقد به مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران و فردی با سوابق روشن که در بخشهای مختلف کشور خدمات او نمایان باشد. شرایط آزمون خطا و قرار نداریم. رئیس اجرایی کشور باید توانایی هماهنگی تمام بخشهای کشور را داشته باشد، هم در مسائل داخلی صاحب نظر باشد و هم در مسائل بینالمللی بتواند هماهنگیهای لازم را ایجاد نماید.
وی در ادامه تاکید کرد: اقتصاد و فرهنگ از برنامههای اصلی رئیس جمهور چهاردهم باید در اولویت باشد، فهم و درک از شرایط اقتصادی و فرهنگی کشور میتواند مسیر توسعه و پیشرفت کشور را هموار کند.
گودرزوند ضمن تقدیر و تشکر از خدمات دولت سیزدهم، تصریح کرد: در واقع برخی از وزرا و معاونان ایشان نتوانستند پا به پای دولت سیزدهم و آیت الله شهید رئیسی حرکت کنند. اما امیدواریم در این مدت باقیمانده از دولت سیزدهم اقدامات بر زمین مانده دولت را انجام دهند و منتظر دولت چهاردهم نباشند و با حرکت جهادی خود برای رفع مشکلات مردم حرکت نمایند. امروز شرایط کشور اگر مقام معظم رهبری نبود وضعیت دیگری داشت، اما با تمام تواناییها و پیگیریها امروز کار کشور همواره در حال حرکت است.
وی در ادامه بیان کرد: استان گیلان علی رغم سرسبزی متاسفانه در حوزه کشاورزی و در حوزه گردشگری و صنعت مورد توجه قرار نگرفته است. علی رغم اینکه در برنامهها این استان کشاورزی شناخته شده است اما نه کشاورزی این استان پیشرفت کرده است و نه صنعت و حوزه گردشگری، بسیاری از زیرساختها از جمله فاضلاب، آب شرب و آب کشاورزی با وجود اینکه منطقه خوش آب و هوایی است اما در خصوص آب، این استان با مشکل روبروست و نیازمند توجه جدی و عزم ملی است.
انتهای پیام
نظرات