به گزارش ایسنا، فرشاد مقیمی در نشست خبری دهه تولید و تجارت اظهار کرد: با همکاری ۱۵ دستگاه اجرایی، بسته حمایتی و تشویقی از بخش صنعت، معدن، تجارت و حوزه کسب و کار تدوین شده و روز دهم تیر ماه رونمایی خواهد شد.
وی افزود: در این بسته به مباحث مختلفی از جمله مسائل ارزی و بانکی، مالی و غیره پرداخته شده که هنوز در دست تدوین است و نهایی نشده است. بسته قوه قضائیه در حوزه حمایت از تولید هم در هفته قوه قضائیه یعنی یکم تا هفتم تیر ماه رونمایی میشود.
به گفته این مقام مسئول در حال حاضر نسبت واحدهای راکد به کل واحدها به کمتر از ۱۲ درصد رسیده است. این عدد پیش از این حدود ۱۷ درصد بود. بر این اساس از مجموع بیش از ۵۴ هزار واحد صنعتی در شهرکهای صنعتی، ۶۸۵۰ واحد راکد در شهرکهای صنعتی وجود دارد.
مقیمی با بیان اینکه برنامه ریزی شده تا پایان سال ۱۹۰۰ واحد راکد احیا شود، گفت: همچنین ۱۵۰۰ واحد و طرح تحت تملک بانکها هستند.
وی درباره وضعیت تأمین برق واحدهای صنعتی نیز اظهار کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی، محدودیتهایی بر مجموعه شهرکها و واحدهای صنعتی تحمیل شده و هفتهای یک روز برق واحدهای مستقر در شهرکهای صنعتی قطع میشود که البته استان به استان متفاوت است.
البته به گفته این مقام مسئول شهرکهای صنعتی خودشان اقداماتی برای تامین برق در شهرکها داشتهاند. امروز بیش از ۸۲۸ مگاوات برق در شهرکها تولید و تحویل میشود. ۲۴ مگاوات برق نیروگاههای خورشیدی به بهره برداری رسیده است. همچنین ۶۱۳ مگاوات در شهرکهای صنعتی در دست ساخت و ساز است.
مقیمی در پاسخ به سوال ایسنا درباره میزان کسری برق در شهرکهای صنعتی گفت: سال گذشته شهرکها و نوحی صنعتی در کشور حدود ۴۷۰ مگاوات مشمول اعمال مدیریت مصرف برق شدند. برای امسال درخواست ما این بود که اولاً مدیریت مصرف برق برای صنایع اعمال نشود و اگر هم قرار است که این موضوع اجرا شود مانند سال گذشته باشد.
انتهای پیام
نظرات