• پنجشنبه / ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۴:۳۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1403031711177
  • خبرنگار : 30057

اتمام ارزیابی ۳۴۰۰ ساختمان مهم و بلند مرتبه پایتخت تا پایان تابستان

اتمام ارزیابی ۳۴۰۰ ساختمان مهم و بلند مرتبه پایتخت تا پایان تابستان

رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از برنامه آن مرکز برای اتمام ارزیابی ۳ هزار و ۴۰۰ ساختمان‌های مهم و بلند مرتبه پایتخت تا اواخر تابستان امسال خبر داد.

به گزارش ابسنا به نقل از مرکز تحقیقات راه،  مسکن و شهرسازی محمدمهدی حیدری با تشریح روند شناسایی ساختمان‌های ناایمن پایتخت، گفت: ارزیابی ساختمان‌های مهم و بلند مرتبه موضوع مهمی است که بر اساس جزء ۵ بند ض ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران انجام آن برعهده مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در همکاری با دیگر سازمان‌ها و نهادها قرار گرفته است.

رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ادامه داد: در مورد ارزیابی ساختمان‌های بلندمرتبه و مهم در تهران از سال گذشته در قالب تفاهمی که با شهرداری تهران و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران داشتیم کار آغاز شد. در سال گذشته در مرحله نخست، یکهزار و ۵۰۰ ساختمان ارزیابی و نتایج ارزیابی در قالب چهار گروه ناایمنی سازه شامل ایمنی جزئی (نیاز به بررسی کفایت مدارک طراحی و ساخت)، ناایمن خطر کم (نیاز به بررسی محتوایی مدارک طراحی و ساخت) , نا ایمن با خطر زیاد (نیاز به ارزیابی کمی ایمنی و در صورت نیاز بهسازی)، نا ایمن خطر خیلی زیاد (ضرورت تخریب و نوسازی) به سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران ارایه شد.  

حیدری ادامه داد: امسال نیز بررسی و ارزیابی ۳ هزار و ۴۰۰ ساختمان که احتمال خطر برای آنها می‌رود تا اواخر تابستان انجام خواهد شد.

به گفته وی، از تعداد ۳ هزار و ۴۰۰ ساختمان پایتخت که احتمال خطر برای آنها از نظر ایمنی وجود دارد تاکنون ارزیابی یکهزار و ۲۰۰ ساختمان به اتمام رسیده و نتایج بررسی ها به سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران ارایه شده است. بررسی باقیمانده ساختمان ها نیز در حال انجام و برنامه‌ریزی است.

وی یادآور شد: ساختمان‌های پرخطر شناسایی شده در ۴ گروه تقسیم‌بندی می‌شوند که تقسیم‌بندی آنها از مقاوم‌سازی تا تخریب پیگیری خواهد شد. ساختمان‌هایی که نیاز به مقاوم‌سازی دارند به مراجع ذی‌صلاح معرفی می‌شوند تا روند مقاوم‌سازی برای آنها در توافق با مالک انجام شود و ساختمان‌هایی که از طریق مقاوم‌سازی و سایر روش‌ها امکان مقاوم‌سازی نداشتند و باید تخریب می‌شدند موضوع از طریق معرفی ساختمان‌ها به مراجع ذی‌صلاح پیگیری و دنبال می کند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha