• چهارشنبه / ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403031610350
  • خبرنگار : 71592

ده‌ها سازمان مدنی ممانعت صهیونیست‌ها از پوشش‌ جنگ غزه توسط خبرنگاران را محکوم کردند

ده‌ها سازمان مدنی ممانعت صهیونیست‌ها از پوشش‌ جنگ غزه توسط خبرنگاران را محکوم کردند

سازمان‌ها و شبکه‌های مدنی کمپین مستمر رژیم صهیونیستی با هدف اعمال محدودیت‌های بسیار شدید از جمله ممنوعیت دسترسی نمایندگان مطبوعات و نهادهای رسانه‌ای بین‌المللی به نوار غزه را محکوم کردند.

به گزارش ایسنا، این سازمان‌ها در بیانیه‌ای حمله عامدانه به تمامی نهادهای مطبوعاتی و رسانه‌ای داخلی و بین‌المللی را محکوم کردند که بر اثر آن طی هشت ماه گذشته ۱۴۸ خبرنگار به شهادت رسیدند، دهها خبرنگار دیگر  زخمی شده و در شرایط غیر انسانی تحت بازداشت هستند و مقرهای نهادهای مطبوعاتی در غزه از جمله دفاتر نهادهای مطبوعاتی بین‌المللی ویران شده‌اند.

به نقل از خبرگزاری معا، ۱۱۱ سازمان و شبکه مدنی اعلام کردند خاموش کردن صدای مطبوعات آزاد، وادار کردن جهان به باور روایت دروغین رژیم صهیونیستی در مورد آنچه اتفاق می‌افتد، جعل حقیقت در مورد جنایت پاکسازی قومی و نسل‌کشی علیه غیرنظامیان، اهداف کمپین رژیم صهیونیستی را از منع دسترسی کمیته‌های بین‌المللی حقیقت یاب، کارمندان سازمان ملل و تیم‌های مطبوعات بین‌المللی به غزه و پوشش جنایت نسل‌کشی رژیم صهیونیستی و آپارتاید علیه ملت فلسطین افشا می‌کند.

این نهادهای مدنی اعلام کردند رد درخواست انجمن مطبوعات خارجی برای حضور رسانه‌های بین‌المللی در غزه از سوی دیوان عالی رژیم صهیونیستی، این رفتار رژیم را تقویت می‌کند.

این سازمان‌ها اعلام کردند هدف از این کمپین رژیم صهیونیستی، پنهان کردن حقایق، جعل واقعیت‌ها و منع مستندسازی و انتشار جنایت‌های رژیم صهیونیستی است که منجر به شهادت بیش از ۳۶ هزار غیرنظامی فلسطینی و بیش از ۸۲ هزار زخمی شده است و با بند ۷۹ پروتکل الحاقی توافق‌های ژنو پیرامون حفاظت از خبرنگاران مغایرت دارد.

این سازمان‌ها، منع و محدودیت ورود خبرنگاران و نهادهای مطبوعاتی به غزه را به موجب اصول قوانین بین‌المللی انسانی و حقوق بشر از جمله حق آزادی مطبوعات، آزادی اندیشه و بیان، نوعی جنایت تلقی کرده و اعلام کردند نقض‌های وحشتناک رژیم صهیونیستی علیه روزنامه نگاران و مطبوعات به ویژه کشتن آنها، جنایت جنگی و جنایت انسانی است که به موجب منشور دیوان کیفری بین‌المللی رسیدگی به این جنایات جزو وظایف این دیوان است و باید دادستان کل دیوان اقدام کند.

این سازمان‌ها در بیانیه خود از جامعه جهانی و نهادهای ذیربط آن خواستند برای تضمین توقف جنگ غزه اقداماتی عملی اتخاذ کرده و در مورد جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران و مطبوعات تحقیق کنند و اجازه دسترسی امن و مستمر برای خبرنگاران به نوار غزه را بدهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha