• چهارشنبه / ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403031610217
  • خبرنگار : 50182

پایِ دانش‌آموزان کرمانشاهی به «برج شیشه‌ای» باز شد!

پایِ دانش‌آموزان کرمانشاهی به «برج شیشه‌ای» باز شد!

ایسنا/کرمانشاه برجِ شیشه‌ای بلندی که وسط شهر قد علم کرده هر بیننده‌ای را مجذوب خودش می‌کند. برجی که عنوان بزرگترین «برج فناوری» کشور را یدک کشیده و حالا خیلی‌ها را برای بازدید و آشنایی با فعالیت‌های آن وسوسه می‌کند. این وسوسه و کنجکاوی قطعا برای دانش آموزان کرمانشاهی بیشتر از همه است و حالا به همت سازمان جهاد دانشگاهی فرصتی فراهم شده تا دانش آموزان استان بتوانند از نزدیک از این برج و فعالیت‌های آن بازدید کنند.

به گزارش ایسنا، دی ماه سال گذشته بود که تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان جهاددانشگاهی و اداره کل آموزش و پرورش کرمانشاه به امضا رسید. تفاهم‌نامه‌ای که فرصتی فراهم کرده تا پای دانش آموزان کرمانشاه به بزرگترین برج فناوری کشور باز شود و آنها بتوانند از نزدیک با فعالیت‌های صورت گرفته در این برج و سایر مجموعه‌های سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه از نزدیک آشنا شوند. فرصتی که شاید به تغییر مسیر زندگی خیلی از این دانش‌آموزان در آینده منجر شود.

بازدید ۷۰۰ دانش آموز از دستاوردهای سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه

فاطمه شاهرضایی رییس موسسه آموزش عالی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به تفاهم‌نامه سازمان جهاد دانشگاهی با اداره کل آموزش و پرورش استان، گفت: یکی از بخش‌های این تفاهم‌نامه بازدید دانش‌آموزان از بخش‌های مختلف سازمان جهاد دانشگاهی با هدف آشنایی آنها با فعالیت‌های اشتغالزایی و کارآفرینی این سازمان است.

وی افزود: سازمان جهاددانشگاهی فعالیت‌های متنوع و گسترده‌ای در حوزه اشتغالزایی و کارآفرینی دارد و مهمترین محور فعالیت‌های آن حمایت از صاحبان ایده و شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان است و قطعا بازدید و آشنایی نزدیک دانش‌آموزان با این فعالیت‌ها می‌تواند ضمن امیدآفرینی برای نسل آینده، به ایجاد آمادگی آنها برای ورود به بازار کار و اشتغال کمک کند.

شاهرضایی در تشریح برنامه بازدید دانش آموزان، گفت: در مرحله اول این بازدید، دانش‌آموزان با حضور در موسسه آموزش عالی سازمان جهاد دانشگاهی با فعالیت‌های این موسسه در حوزه اشتغال و کارآفرینی آشنا شده و مفاهیمی مانند ایده‌پردازی و ایده‌پروری را در قالب بازی و مسابقه فرا می‌گیرند.

وی افزود: پس از این برنامه، بازدید از برج فناوری در دستور کار قرار دارد و دانش‌آموزان در این مرکز از نزدیک با فعالیت‌های واحدهای فناور و دانش بنیان آشنا می‌شوند. دانش‌آموزان در این مجموعه با شرایط راهیابی به پارک علم و فناوری در قالب استارتاپ‌های دانش‌آموزی هم آشنا می‌شوند.

وی تاکید کرد: قطعا قرارگیری دانش‌آموزان در محیط‌های علمی مانند سازمان جهاددانشگاهی و زیرمجموعه‌های آن و آشنایی نزدیک با فعالیت‌های علمی و فناورانه‌ای که در استانِ آنها در حال انجام است، روحیه امید و نشاط را در آنها زنده کرده و آنها را به آینده امیدوارتر می‌کند.

شاهرضایی گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، رهبر معظم انقلاب ایمان، علم و امید را سه رکن اصلی برای تربیت جوانان و نوجوانان می‌داند و ما هم در تلاشیم در این بازدیدها این روحیه علمی و این امید و خودباوری را در دانش‌آموزان تقویت کنیم.

به گفته رییس موسسه آموزش عالی استان کرمانشاه تاکنون دانش آموزان ۱۴ مدرسه استان در مقطع متوسطه دوم از سازمان جهاد دانشگاهی و زیرمجموعه‌های آن بازدید کرده‌اند.

وی افزود: بطور میانگین از هر مدرسه بر اساس برخی شاخص‌های از پیش تعیین شده، ۵۰ دانش آموز در این بازدیدها حضور داشته‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha