• چهارشنبه / ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ / ۰۸:۲۸
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1403031610160
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تشریح کرد

عملکرد هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد در دولت سیزدهم

عملکرد هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد در دولت سیزدهم

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد در بازدید از دفتر خبرگزاری ایسنای استان، به تشریح اقدامات مختلف هلال احمر این استان طی دولت سیزدهم پرداخت.

«کاظم فلاحی دوست» اظهار داشت: در حوزه معاونت امداد و نجات طی ایام اخیر شعبه هلال احمر شهرستان‌های لنده و مارگون و همین طور دو دفتر نمایندگی جمعیت هلال احمر در شهر دیشموک و حوزه سرفاریاب راه اندازی شدند. در حوزه پاتاوه نیز بخشی از مجوز های لازم اخذ شده و به زودی دفتر نمایندگی راه اندازی خواهد شد.

وی اظهارکرد: جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد دارای ۱۷پایگاه ثابت و سیار است که حدود پنج پایگاه سیار در جاده پاتاوه_دهدشت، دژ سلیمان، چیربیون و بهمئی در دولت سیزدهم اخذ مجوز شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد از نظر اخذ مجوز پایگاه‌ها در سال گذشته در صدر جدول اخذ مجوز پایگاه های سیار در کشور بوده است.

فلاحی دوست تصریح کرد: در بحث توانمند سازی و جذب نیرو های نجات، در سال گذشته حدود ۱۰۰ نفر از نیروهایی که چندین سال به صورت داوطلبانه با جمعیت هلال احمر همکاری داشتند شرکتی شدند که با توجه به جمعیت، شعب، و تعداد پایگاه ها در استان کهگیلویه و بویراحمد آمار بسیار خوبی است.

وی ادامه داد: برای اولین بار از سال ۱۴۰۱ فضای مناسب برای ورود خانم ها به فضای کشیک اداری آماده کردیم و خوشبختانه توانستیم در مرکز کنترل هماهنگی هشت نفر از خانم ها را چینش کنیم و در بقیه شعب هم بانوانی را در بخش کشیک روزانه مستقر کردیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: درحوزه بانوان تیم توانا که همان تیم واکنش سریع در حوزه بانوان است در دستور کار قرار دارد و مقدمات کار انجام شده تا این تیم ساماندهی شود.

فلاحی دوست تاکید کرد: در زمینه تیم واکنش سریع نیروهای توانمند شناسایی شدند و مربیان کشوری از حوزه سازمان امداد و نجات کشور در استان حضور پیدا کردند و ۱۳ نفر از این نیروها شناسایی شده و برای گذراندن دوره پودمانی به لرستان اعزام شدند تا بعد از این دوره در مرکز استان مستقر شوند.

وی اظهارکرد: ناوگان خودرویی جمعیت هلال احمر این استان طی دولت سیزدهم متحول شد و چند دستگاه تریلی و ماشین های سنگین که به علت مشکلات فنی از دسترس خارج بودند اکنون در حال تعمیر هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: بر اساس قولی که رئیس سازمان امداد و نجات کشور به استان داشتند ظرفیت ناوگان خودرویی جمعیت هلال احمر به خصوص در حوزه تخصصی امداد و نجات دو برابر خواهد شد و مقدمه این موضوع هم این است که تعداد پایگاه ها افزایش پیدا کند.

فلاحی دوست ادامه داد: در بعضی از جاده های مواصلاتی همچون جاده اقلید به اصفهان پایگاه جاده ای نداریم یا پایگاه‌مان در مسیر یاسوج به شیراز پایگاه سیار است و نیاز داریم در برخی از جاده‌های مواصلاتی پایگاه های هلال احمر را تثبیت کنیم.

عملکرد هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد در دولت سیزدهم

وی با بیان اینکه جا به جایی و ساخت فضاهای بهتری برای بعضی از پایگاه‌های جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد مثل پایگاه‌های«سرگچینه» و«راک» در دولت سیزدهم رقم خورده است، افزود: در تمام حوادث و بحران های دو سال اخیر بخصوص سیل مانسون که استان ما ۲۵ روز درگیر آن بود بدون تلفات به پایان رسید.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در حوزه معاونت جوانان، طی دولت سیزدهم ۵۰۰۰ عضو جوان جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد را به ۲۰هزار و ۷۰۰ عضو افزایش دادیم. همین طور برنامه ها و اردو های متنوعی همچون قدم به قدم تا بهشت، راهیان نور، یاس، سحر و دادرس را برای ساماندهی این جوانان انجام دادیم.طی ارزیابی هایی که در سطح کشور طی هفته هلال احمر صورت گرفت جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد در حوزه جوانان مقام دوم کشوری را کسب کرد.

فلاحی دوست افزود: درحوزه حمایتی درمانی داوطلبان هفت میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ و چهار میلیارد و ۳۰۰ هزار تومان در سال ۱۴۰۲ به صورت بلا عوض و سه میلیارد تومان وام کم بهره در سال ۱۴۰۱ از تهران در اختیار بیماران صعب العلاج قرار داده شد.

وی اظهارکرد: بیش از ۴۵ برنامه سلامت محور و معیشت محور با عنوان نذر خدمت در شهرستان ها و روستا های مختلف انجام شد و در حال حاضر بیش از ۱۵۰ خانه هلال در سراسر استان فعال هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در حوزه درمان شهر یاسوج تنها مرکز استانی بود که داروخانه هلال احمر نداشت اما طی سفر دوم ریاست جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد صدور مجوز داروخانه و اختصاص ۳۰ میلیارد تومان به جمعیت هلال احمر استان  جهت پوشش پایگاه ها جزو مصوبات سفر قرار گرفت که از این ۳۰ میلیارد تومان، ۱۶ میلیارد تومان تخصیص داده شده و آماده استفاده است.

فلاحی دوست تصریح کرد: در هفته گذشته بیش از دو میلیارد تومان کمک از مرکز گرفتیم و درحال حاضر دارو ها خریداری شده اند. همچنین در تدارک هستیم روز ۲۴ خرداد همزمان با اجلاسیه شهدای هلال احمر این داروخانه را راه اندازی رسمی کنیم.

وی ادامه داد: درمانگاه تخصصی هلال احمر در حال حاضر در بخش های عمومی، فیزیو تراپی، دندان پزشکی، چشم پزشکی و بخشی از پزشکان متخصص فعال است و طی دولت سیزدهم درآمد درمانگاه ۷۵ درصد افزایش داشته است. بنا داریم ساختمان قدیمی شعبه گچساران را به عنوان یک درمانگاه و کلینیک تخصصی فیزیوتراپی دندانپزشکی و سایر مواردی که مورد نیاز شهرستان است راه‌اندازی کنیم که مجوزهای آن در مرحله نهایی است و امیدواریم در روزهای آینده این مجوز ها صادر شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد جزو ۱۴استانی است که بیمارستان صحرایی سریع الاستقرار را در اختیار دارد که تکمیل آن در دولت سیزدهم انجام شد که در چهار محور باز می‌شود و حدود ۲۰۰متر مربع زیربنا دارد. در بحث حج و زیارت واکسن‌های بیش از ۱۵۰نفر از حجاج در حال اعزام آماده و در اختیار آنها قرار داده شد و پزشک معتمد آنها را معاینه کرد که این کار در جمعیت هلال احمر انجام گرفت.

فلاحی دوست تاکید کرد: در حوزه پشتیبانی و خزانه‌داری، اعتباراتی که در دولت سیزدهم در اختیار جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفت قابل مقایسه با هیچ دورانی نیست. به طوری که طی ۱۰ سال گذشته کمتر از ۱۰ میلیارد تومان اعتبار ملی هلال احمر و تملک استانی به جمعیت هلال احمر این استان تخصیص داده شد اما در سال ۱۴۰۱ حدود ۳۲ میلیارد تومان تملک ملی و استانی به جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد تخصیص داده شد و پروژه‌های راکد فعال شدند.

وی اظهارکرد: پروژه بهمئی بیش از ۱۱سال راکد بود که در دولت سیزدهم شروع به کار کردیم و اکنون آماده بهره‌برداری است. ساختمان مرکزی و ستادی نیز از دیگر پروژه‌هایی بود که به خاطر کمبود اعتبار راکد شده بود که در دولت سیزدهم و با حضور دبیرکل جمعیت هلال احمر در استان اعتبار خوبی برای آن اخذ کردیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در دولت سیزدهم تمام پایگاه‌ها در سطح استان ساماندهی و تعمیر شدند. همین طور امداد سراها در مرکز استان، سی سخت، گچساران و دهدشت تعمیر شدند و آماده پذیرایی هستند.

فلاحی دوست افزود: در سال ۱۴۰۲نیز بیش از ۳۰میلیارد تومان از محل اعتبارات تملک ملی و استانی به جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد تخصیص داده شد که در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری مناقصات برای تعمیر یا تکمیل پایگاه‌های جاده‌ای هستیم. در سفر دوم رئیس جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد ۳۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات مسئولیت های اجتماعی وزارت نفت به هلال احمر این استان اختصاص داده شد که منتظر ابلاغ این اعتبارات هستیم.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: در زمینه مولدسازی اقدامات خوبی انجام شده که دنبال راه اندازی داروخانه هستیم و چند واحد تجاری استان را ساماندهی و فعال کردیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha