شکاری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: برای راه اندازی این واحد تولیدی سرمایه گذار مشخص شده و کارهای اجرایی در حال انجام است تا واحدی با ظرفیت ۳۰ میلیون قطعه راه اندازی شود.
وی افزود: میزان جوجه ریزی در سال گذشته ۲۶ درصد برای اولین بار در این استان افزایش یافت و به ۱۲ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه رسید.
شکاری ادامه داد: پیش بینی می شود میزان تولید گوشت سفید به بیش از ۲۵ هزار تن برسد.
وی بیان کرد: طی ۷۰ روز نخست امسال میزان جوجه ریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۷ درصد رشد داشته و تاکنون دو میلیون و ۸۱۸ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: تاکنون ۱۲۳ واحد تولید گوشت مرغ با ظرفیت سه میلیون و ۶۵۰ هزار قطعه در این استان ایجاد شده که چهار واحد از این تعداد غیر فعال هستند.
انتهای پیام
نظرات