حسین فلاحی اصل در گفتوگو با ایسنا در خصوص ویژگیهای امام خمینی (ره) با بیان اینکه شخصیت حضرت امام خمینی (ره) بدون هیچ مبالغهای ممتاز و بیبدیل بود، اظهار کرد: حضرت امام (ره) فقیهی بزرگ بود و در فقاهت همین بس که بدون منابع و مستندات در تزکیه «تحریرالوسیله» را در دو جلد تدوین کردند.
وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) دارای ابتکارات و دیدگاهها و جزئیات بود که سایر علما نداشتند و گامهایی جلوتر از بقیه بودند، بیان کرد: امام راحل در بنبست شکنیهایی که داشتند و فتوایی که صادر میکردند، مستند، قوی و متقن بودند و در اصول نیز یک شخصیت اصولی بسیار قدرتمند و دارای شاگردان عظیمالشانی بود.
عضو هیات علمی گروه معارف دانشگاه لرستان با بیان اینکه در عرفان امام خمینی (ره) یک شخصیت بیبدیلی بود، ادامه داد: ایشان در عرفان و اخلاق صاحبنظر بودند و در فلسفه فیلسوفی نامدار و کسی که گرهگشایی کرد و در علوم ممتاز بودند.
مسلک و سیرسلوک امام خمینی (ره)، شبیهترین سیر و سلوک به انبیاء و اولیای الهی است
وی گفت: بینش عرفانی ایشان به گونهای است که در بطن جامعه و مستضعفین عالم قرار میگیرد و میفرمایند «مقدمه سیر الی الله این نیست که منزوی و گوشهگیر شویم بلکه مقدمه سیر الی الله، حذف استکبار، استبداد، جنایکاران و ظالمان عالم است و این عرفان از سنخ عرفان انبیاء و اولیای الهی است.»
فلاحی اصل با تاکید براینکه مسلک و سیرسلوک امام خمینی (ره)، شبیهترین سیر و سلوک به انبیاء و اولیای الهی است و با تاسی و اسوه قرار دادن آنان حرکت میکردند، عنوان کرد: امام خمینی (ره) نه از باب مبالغه بلکه به لحاظ حقیقت، شخصیتی بینظیر بودند؛ وقتی جامعه، اسلام و تواضع امام(ره) را میدیدند آنچنان عاشقانه و با شور و شعف به ایشان عشق میورزیدند.
عضو هیات علمی گروه معارف دانشگاه لرستان اضافه کرد: متاسفانه فاصلهای که بین نسلها ایجاد شده، سبب شده که فهم این مساله برای جوانان سنگین باشد و آنان متوجه شخصیت روحانی و عرفانی امام راحل نباشند.
وی اضافه کرد: حضرت امام (ره) به لحاظ شخصیتی فرد شجاع و بینظیر بودند، ترس و خوف در دل این مردم بزرگ نبود. انسانی با بینش، آگاه و اهل مشورت بودند و چنانچه نظر خاصی داشتند در مشاوره با کارشناسان خبره انعطاف به خرج میدادند.
براساس مستندات شخصیت امام خمینی (ره)برای جوانان تبیین شود
فلاحیاصل در خصوص تبیین شخصیت حضرت امام (ره) به جامعه، تصریح کرد: باید بدون زیادهگویی و براساس مستندات آثار، شخصیت، رفتار و کردار و سبک و سیاق این عالم ربانی را برای جوانان تبیین شود، چراکه امام خمینی(ره) یک مکتب و مسلک بود نه یک فرد؛ چنانچه این شخصیت امام (ره) و روش اولیا و انبیای الهی را به مردم و نسل امروزی معرفی کنیم قطعا گرایش آنان بیشتر خواهد شد، چراکه فطرت انسان به سمت عدالتخواهی گرایش دارد.
وی گفت: امام خمینی(ره) در بین جوانان طرفداران بسیار زیادی داشتند، چون ایشان زبان فطرت آنها بودند و چنانچه مسائل دینی را بدون دخل و تصرف به همان شکلی که هست به مردم ارائه دهیم جوانان با آن روح و فطرت پاکشان، امام خمینی (ره) را خواهند شناخت و راه ایشان را دنبال خواهند کرد.
انتهای پیام
نظرات