• یکشنبه / ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۶:۳۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403031309132
  • خبرنگار : 50176

استاندار:

مردم می‌توانند به کاهش میزان بیکاری کمک کنند

مردم می‌توانند به کاهش میزان بیکاری کمک کنند

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: مردم می‌توانند با مشارکت در قرارگاه راهبردی تولید و اشتغال استان، به کاهش میزان بیکاری کمک کنند.

ابوطالب شفقت امروز (۱۳ خرداد ماه) در جلسه تبیین قرارگاه تولید و اشتغال استان با مشارکت مردم، بیان کرد: قرارگاه راهبردی تولید و اشتغال در استان راه‌اندازی شده است و از همه دعوت می‌شود راهکار و ایده‌های خود را در راستای کاهش نرخ بیکاری ارائه دهند.

وی افزود: دو محور اصلی تولید و اشتغال و توسعه زیرساخت‌های عمرانی از طریق این قرارگاه دنبال می‌شود. اشتغال و تولید در راستای فرمان مقام معظم رهبری و تدبیر رئیس‌ جمهور، برای لرستان و چند استان با هدف کاهش بیکاری به‌عنوان محور اصلی برنامه‌ها دنبال می‌شود.

شفقت ادامه داد: با بیش از ۳۰۰ نفر ساعت کار و تلاش، پیش‌نویس اولیه برنامه توسعه اشتغال و کسب‌ و کار درباره پروژه‌های بزرگ تا خرد و روستایی استان با استفاده از اطلاعات جمع‌آوری‌شده آمایش سرزمین تهیه شد.

وی دبیرخانه این قرارگاه را سازمان برنامه‌ریزی و بودجه استان دانست و گفت: این پیش‌نویس هنوز نهایی نشده است و از همه نخبگان، خبرگان، نمایندگان، روحانیت، دانشگاهیان و هر کسی که دل در گرو توسعه استان دارد دعوت می‌شود، نظرهای کارشناسی خود را اعلام کنند. ایده‌های مردمی در راستای کاهش نرخ بیکاری استان در صورت داشتن قابلیت اجرا، پس از جمع‌بندی دبیرخانه مرکزی ابلاغ می‌شود.

شفقت بیان کرد: نرخ بیکاری در لرستان بالای ۱۲ درصد است که برنامه‌های این قرارگاه در راستای کاهش این عدد به میزان یک رقمی و افزایش سطح درآمد و رفاه عمومی اجرا می‌شود.

استاندار همچنین اظهار کرد: برخی کارشناسان در اجرای برنامه‌ها با اجتهاد فردی عمل می‌کنند که این موارد باید گفتمان‌سازی و برطرف شود.

او برنامه دوم قرارگاه راهبری تولید و اشتغال با مشارکت مردم را در حوزه زیرساختی و عمرانی دانست و گفت: براساس این محور، پروژه‌های عمرانی و زیرساختی کل استان بررسی و پیگیری می‌شود.

وی اضافه کرد: ارتقای تولید، ایجاد اشتغال پایدار و کاهش نرخ بیکاری استان به کمتر از متوسط کشور، بهبود فضای کسب‌ و کار، رشد اقتصادی، احصا و رفع مشکل واحدهای راکد، استفاده حداکثری از منابع نهادها و بنیادها، جمع‌آوری نقدینگی خرد و تبدیل آن به کسب‌ و کار، تغییر شرایط اقتصادی روستا و افزایش سطح درآمد از جمله اهداف این قرارگاه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha