به گزارش ایسنا به نقل از گارداستیل، این مقاله به شما کمک میکند تا به این لیست دست پیدا کنید. تجهیزات فست فود شامل سرخ کنهای تجاری برای سرخ کردن غذاهایی مانند سیب زمینی و مرغ، گریل برای پخت همبرگر و سایر گوشتها و فر برای پخت یا برشته کردن نان و خمیر پیتزا است.
تجهیزات لازم برای فست فود
تجهیزات زیر از ضروریترین لوازم هر آشپزخانه فست فود هستند:
سرخ کن
سرخ کنهای تجاری در لیست تجهیزات فست فود قرار دارند. از آنجایی که همه آشپزخانهها یکسان نیستند، انواع مختلفی از سرخ کنها در بازار وجود دارد که برخی از آنها به فضای کمتری نیاز دارند و در بالای پیشخوان قرار میگیرند. این نوع سرخ کنها مناسب آشپزخانههای تجاری کوچکتر هستند.
سایر سرخ کنها بزرگتر هستند و به فضای بیشتری نیاز دارند تا برای سرخ کردن حجم زیادی از مواد غذایی مناسب باشند. درصورتیکه به گاز دسترسی ندارید، سرخ کن برقی بهترین گزینه است.
برای افزایش کارایی آشپزخانه و کاهش هزینههای عملیاتی، خرید فیلتر روغن توصیه میشود. اگر قصد پخت یک مرغ کامل دارید، سرخ کن تحت فشار پیشنهاد میشود. سرخ کردن مرغ کامل در سرخ کن معمولی در مدت زمان کوتاهی چالش برانگیز است و ممکن است منجر به پخت ناهموار شود، درحالیکه قسمت بیرونی مرغ میسوزد و داخل آن خام باقی میماند.
تابه تخت
تابههای تخت در لیست تجهیزات فست فود قرار دارند. تابههای تخت برای هر رستوران فست فود برای پختن همبرگر، تخم مرغ، سوسیس، پنکیک، استیک، مرغ یا ماهی کاملا ضروری هستند. تابه تخت با پهنای 12 اینچ و بزرگی 72 اینچ برای فضای روی میز گزینه عالی است.
گریل تجاری مجهز به صفحه فلزی با جذب گرمای مشعل سرخ شدن غذا و آب شدن پنیر را تسهیل میکند. غذاهایی مانند پتی برگر، استیک، سوسیس، تخممرغ و پنکیک معمولا در رستورانهای فستفود روی گریل تهیه میشوند.
یخچال و دستگاه یخ ساز
یکی دیگر از موارد ضروری در لیست تجهیزات فست فود دستگاههای برودتی است. رستورانهای فست فود مواد غذایی را ذخیره میکنند تا همیشه به این مواد دسترسی داشته باشند. بههمین دلیل، هر رستورانی باید آشپزخانه را به یخچال و فریزر مجهز کند. یخچالهای درب شیشهای دید بهتری ارائه میدهند، درحالیکه یخچالهای درب جامد عایق بهتری دارند.
دستگاه یخ ساز یک دستگاه سردخانهای است که در مدت زمان کوتاهی مقدار زیادی یخ تولید میکند. آشپزخانه فست فود یخ را برای خنک کردن نوشیدنیهایی مانند چای سرد، نوشابه و آب پرتقال بهکار میبرد.
در بین تجهیزات فست فود، دستگاههای یخ لوله هوا خنک میزان خرابی کمتری دارند و عمدتا برای انواع رستورانهایی که در فضای باز کار میکنند، مناسب هستند.
ظرفیت این نوع یخ سازها متفاوت است. بسته به مقیاس رستوران فست فود، یخ سازهای زیر پیشخوان کمترین ظرفیت را دارند، در حالی که یخ سازهای ماژولار ظرفیت بیشتری با سطل جداگانه ذخیره یخ دارند. هنگام انتخاب مشخصات بر اساس ظرفیت تولید، توجه به تقاضای یخ در ساعات اوج مصرف به جای تولید روزانه ضروری است.
هود آشپزخانه
هود در آشپزخانه تجاری برای ایمنی کارکنان آشپزخانه ضروری است. در فست فودها، هود هوای آشپزخانه را از شر دود و چربی ناخواسته خلاص میکند. این فرآیند هوای آشپزخانه را تازه نگه میدارد و مهمتر از آن خطر آتش سوزی را کاهش میدهد.
اگر رستوران فست فود شما وسعت کمی دارد، یک سیستم هود بدون دریچه ممکن است بهترین گزینه برای شما باشد. این واحدها به فضای کمتری نیاز دارند و در طراحی آشپزخانهها تطبیق پذیری بیشتری را ارائه میدهند. هودهای تجاری گزینه دیگر هستند. این واحدها که مستقیما روی دیوار یا سقف نصب میشوند، برای رستورانهای فست فود با حجم بالا مناسب هستند.
میز آماده سازی
قبل از پختن وعدههای غذایی باید مواد غذایی را آماده کنید. میزهای کار از جنس استنلس استیل بهدلیل دوام بالا بسیار محبوب هستند و در سبکها و اندازههای مختلف تولید میشوند. برخی میزها مجهز به سینک داخلی هستند و برخی دیگر فقط فضایی بالای میز دارند. اکثر میزها دارای قفسههای زیرین هستند که فضای ذخیره سازی بیشتری ارائه میدهند.
اگر به فکر میز آماده سازی چندکاره هستید، میز آماده سازی یخچالی برای شما مناسب است. این واحدها به خصوص برای آشپزخانههایی مناسب هستند که ساندویچ، سالاد یا پیتزا درست میکنند زیرا دارای سطلهای ذخیره سازی با دسترسی آسان هستند تا مواد غذایی را در خود جای دهند.
تختههای برش در این میزها استاندارد هستند و سرآشپزها میتوانند به سرعت غذا را برش دهند و قطعه قطعه کنند. یخچالهای واقع در زیر میزهای آماده سازی غذا کشویی هستند.
سینک
یکی از ضروریترین تجهیزات فست فود سینک است. حفظ یک محیط بهداشتی نهتنها در سلامت کارکنان و مشتریان نقش مهمی دارد، بلکه یک الزام قانونی است. بههمین دلیل هر رستوران فست فود نیاز به سینکهای تجاری دارد. فرقی نمیکند که از سینک برای شستن دستها و موادغذایی یا آبکشی مواد استفاده میکنید، سینک ظرفشویی متناسب با نیاز شما وجود دارد. سینکهای محفظهای معمولا یک محفظهای تا 4 محفظهای هستند.
فر گاز
فرهای تجاری از گرما برای پخت یا خشک کردن مواد غذایی یا محصولات مختلف استفاده میکنند. در آشپزخانههای فست فود، این اجاقها چند کاره هستند و به تهیه پیتزا، دسر، بال، گوشت کبابی، ساندویچ، سبزیجات برشته و غیره کمک میکنند. فرهای برقی معمولا محدوده دمای قابل تنظیم 50 تا 250 درجه سانتیگراد را ارائه میدهند که نیازهای متنوع محصولات پخته شده را برآورده میکند.
استفاده از فر پیتزا برای تهیه پیتزا توصیه میشود، درحالیکه برای طیف وسیعتری از غذاها، اجاق گاز ترکیبی برق و گاز ایدهآل است.
مخلوطکن
مخلوطکن کاربردهای زیادی در فست فودها دارد و از آن برای تهیه نوشیدنی، ترکیب سسها یا تهیه ماریناد استفاده میشود.
گزینه مهم در تهیه تجهیزات ضروری فست فود پیدا کردن تولید کننده تجهیزات فست فود است. یکی از تامینکنندههای معتبر تجهیزات آشپزخانه صنعتی گارد استیل است که تولید محصول باکیفیت و قابل رقابت با محصولات روز دنیا و همچنین نظارت و کنترل کیفیت و ارائه خدمات پس از فروش را جزء اصول خود قرار داده است.
جمعبندی
تجهیزات فست فود یکی از ملاحظات اصلی است که باید برای جذب مشتری روی آن تمرکز کنید. برای مدیریت یک کسبوکار خدمات غذایی و ارائه غذاهای باکیفیت و خوشمزه به مشتریان، به تجهیزات رستوران فست فود مناسب و باکیفیت نیاز دارید.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات