این شهرستان همواره با تولید بیش از ۲۸۰ هزار تن سیبزمینی یکی از تولیدکنندگان عمده این محصول در استان بوده است اما با توجه به خشکسالیهای اخیر، مصرف بیرویه منابع آبهای زیرزمینی و کاهش منابع آبی در استان، الگوی کشت کشاورزان تغییراتی داشته به طوری که کشاورزان استان باید به سمت کشت محصولات کم آببربروند.
در این بین کشاورزان استان همدان به دنبال کشت محصولات کم آببر با بازدهی بالا هستند که در این میان گیاهانی همچون گل محمدی، پسته و زعفران مورد استقبال کشاورزان استان همدان قرار گرفته است به طوری که ایجاد باغات گل محمدی در شهرستانهای مختلف استان همدان خود گواه این موضوع است.
درحال حاضر برداشت گل محمدی از گلستانها آغاز شده و شهرستان بهار با داشتن ۵۰ هکتار سطح زیرکشت باغات گل محمدی تا کنون ۳۰۰ تن از این محصول تولید کرده است.
به گفته مدیر باغبانی جهادکشاورزی شهرستان بهار، از ۵۰ هکتار کشت گل محمدی موجود در شهرستان بهار، ۳۷ هکتار آن به صورت عمده متعلق به یکی از بهرهبرداران گل محمدی این شهرستان بوده که بزرگترین تولید کننده گل محمدی در سطح استان همدان است که در این مزرعه واحد اسانسگیری فعال است که علاوه بر خریداری محصول گل محمدی شهرستان بهار نسبت به خریداری محصول گلمحمدی سایر شهرستانها و حتی استانهای دیگر نیز مبادرت دارد.
انتهای پیام
نظرات