میثم روشنی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه به دنبال بارندگیهای بهاره بیش از ۷۷۰ هزار مترمکعب سیلاب ذخیرهسازی شد، افزود: این حجم از سیلاب و رواناب ناشی از بارشهای رگباری شدید در سه حوزه آبخیز فرشه به میزان ۷۰ هزار مترمکعب، روستای نای ۵۰۰ هزار مترمکعب و حوزه آبخیز قوچ پلنگ به میزان ۲۰۰ هزار مترمکعب مدیریت و ذخیرهسازی شد.
وی اظهار کرد: احداث و بهرهبرداری از سه پروژه بند خاکی و سنگ و ملات در این سه حوزه آبخیز موجب شد تا روستاهای فرشه، نای، قوچ پلنگ، بهاریه، عارف و شهرک صنعتی کاشمر منتفع شده و موجبات پایداری آب قنوات و چاههای کشاورزی پاییندست فراهم شود.
ریس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کاشمر یادآور شد: اثربخشی و کارکرد سازنده این پروژهها در کنترل سیلابهای اخیر و نگه داشت رسوبات نقش تعیین کنندهای ایفا میکند.
وی ضمن تأکید بر اجرای پروژههای آبخیزداری در سطح شهرستان گفت: با وجود سر ریز شدن این سازهها از سیلاب خسارتی به زمینهای کشاورزی پایین دست وارد نیاورد، ضمن اینکه بالغ بر ۴۱۳۳ نفر جمعیت روستایی از برکات این پروژهها برخوردار شدهاند.
روشنی از عموم مردم شهرستان به ویژه ساکنین در حوضههای آبخیز درخواست کرد ضمن حفظ و مراقبت از سازههای احداث شده در احداث پروژههای جدید مشارکت فعالانه داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات