به گزارش ایسنا، «متیو هولینگورث» مدیر برنامه جهانی غذا در فلسطین گفت آوارگیای که در ۱۰ روز اخیر در رفح رخ داده برای تعداد زیادی از فلسطینیها یک تجربه وحشتناک بود.
وی افزود به دلیل کمبود سوخت، نانواییهای برنامه جهانی غذا بسته شدند و از ۷ تا ۲۰ ماه مه همزمان با حمله رژیم صهیونیستی به رفح، حتی یک کامیون کمک هم وارد این شهر نشد.
به گزارش الجزیره، مدیر برنامه جهانی غذا در فلسطین افزود همچنین این نهاد دیگر به انبار اصلی خود در جنوب غزه دسترسی ندارد زیرا در منطقهای قرار دارد که تخلیه شده است. هولینگورث گفت این انبار به کلی از دست رفت و ۲۷۰۰ تن مواد غذایی موجود در آن به دلیل جنگ یا غارت شد یا فاسد.
یک میلیون آواره فلسطینی به دلیل حمله رژیم صهیونیستی، از رفح به منطقه ساحلی المواصی، واقع در مابین رفح و خانیونس فرار کردند که این رژیم آن را «یک منطقه انسانی» برای پناه گرفتن آوارگان توصیف کرده است.
به گفته هولینگورث، فلسطینیها به آب، غذا، سوخت، خدمات بهداشتی درمانی و دیگر خدمات ضروری نیازمندند و برنامه جهانی غذا در حال حاضر ۲۷ هزار آواره را غذا میدهد، اما این میزان کافی نیست. وی بر لزوم ایجاد موجی از کمکها برای جلوگیری از گرسنگی شدیدی که بسیار هم شایع شده، تاکید کرد و خواهان بازگشایی تمامی گذرگاههای جنوب غزه شد.
مدیر برنامه جهانی غذا در فلسطین افزود آنچه ضرورت دارد توقف فوری جنگ است. ممکن است این ضرورت فورا رخ ندهد بنابراین باید یک هماهنگی بهتری میان کمکها و محمولههای تجاری که منتقل میشوند، وجود داشته باشد.
وی در واکنش به اظهارات «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی که به شبکه خبری «السیای» فرانسه گفته بود «مصرف کالری در غزه برای هر نفر ۳۲۰۰ کالری است»، گفت حتی امدادگران هم ۳۰۰۰ کالری یا بیشتر دریافت نمیکنند.
انتهای پیام
نظرات