• پنجشنبه / ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ / ۲۳:۰۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403031007152
  • خبرنگار : 50200

معاون سیاسی و امنیتی استاندار مازندران تاکید کرد

بهره‌مندی از ظرفیت فعالان قرآنی در برگزاری مسابقات سراسری در مازندران

بهره‌مندی از ظرفیت فعالان قرآنی در برگزاری مسابقات سراسری در مازندران

ایسنا/مازندران معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران گفت: برگزاری مظلومانه مسابقات قرآنی خوب نیست. استفاده از ظرفیت فعالان قرآنی در مدارس و اساتید علاقه‌مند دانشگاه‌ها ضرورت دارد که بهره‌مند نشدن از این ظرفیت به‌علت ناآگاهی بوده است.

قاسم عزیززاده گرجی شامگاه ۱۰ خرداد در نشست هماهنگی برگزاری مسابقات سراسری قرآن کریم، اظهار کرد: آمدن پای کار امر قرآن توفیق می‌خواهد، این امر مهم نیازی به دعوت‌نامه ندارد.

وی افزود: به فرموده قرآن و انبیاء قرار است انسان تربیت شود و چنانچه تربیت غیرقرآنی باشد فایده‌ای ندارد، در مسابقات فرصت جریان‌سازی و توسعه فرهنگ قرآنی به‌ویژه در حوزه معرفت و رفتار قرآنی وجود دارد و مهم است.

عزیززاده گرجی تاکید کرد: به همان میزانی که از قرآن و اهل بیت (ع) فاصله بگیریم به همان اندازه آسیب خواهیم دید، می‌بینیم کسانی که در مسیر قرآنی هستند زندگی آرامی داشته و موفق هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران برگزاری مظلومانه مسابقات قرآنی را خوب ندانست و اعلام کرد: استفاده عمومی از این محافل باید صورت بگیرد که نیاز به برنامه‌ریزی دارد، دستگاه‌ها هم ضمن دعوت از عموم مردم برای شرکت در مسابقات برنامه را سازمان‌دهی کنند.

این مسئول همچنین ادامه داد: استفاده از ظرفیت فعالان قرآنی در مدارس و اساتید علاقه‌مند دانشگاه‌ها ضرورت دارد، که بهره‌مند نشدن از این ظرفیت به‌علت ناآگاهی بوده است.

وی خواستار ارسال دعوت‌نامه شخصی برای شرکت در مسابقات در فضای مجازی شد و بیان کرد: به سراغ مراکز و موسسات قرآنی برویم و از ظرفیتشان استفاده کنیم. تکریم از موسسات و افراد همراه در جریان برگزاری مسابقات اقدامی مناسب است.

بهره‌مندی از ظرفیت فعالان قرآنی در برگزاری مسابقات سراسری در مازندران

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران بر جریان‌سازی با تبلیغات توسط رسانه ملی و دیگر رسانه‌های سراسری تاکید کرد و گفت: به ویژه در ایام برگزاری مسابقات باید پخش سراسری انجام شود، نگرش مردم را به سمت برنامه‌های قرآنی بیاوریم، همچون برنامه محفل که تبدیل به جریان شد.

این مسئول بر تبلیغات محیطی و اطلاع‌رسانی در فضای شهر و روستا تاکید کرد و گفت: این برنامه باید از مظلومیت بیرون بیاید، از ظرفیت بالای مردم در این برنامه استفاده شود، فضا را برای کودک و نوجوان به وجود بیاورید؛ از کودکان و نوجوانان در مهدکودک‌های قرآنی و فعالان دیگر قرآنی در این برنامه تجلیل شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha