• چهارشنبه / ۹ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۸:۲۵
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1403030906491
  • خبرنگار : 50188

اقدامات بنیاد علوی در اجرای طرح حیات‌بخش و محرومیت‌زا در استان کرمان تشریح شد

اقدامات بنیاد علوی در اجرای طرح حیات‌بخش و محرومیت‌زا در استان کرمان تشریح شد

ایسنا/کرمان توزیع بودجه بنیاد علوی در راستای توانمندسازی اقتصادی در مناطق محروم استان کرمان در قالب طرح حیات که ابعاد فنی آن از ابتدای سال جاری توسط کارشناسان این بنیاد مورد بررسی قرار گرفته و تدوین شده قرار است براساس نرخ بیکاری در نقاط مختلف استان کرمان اجرا شود تا رنگ و بوی محرومیت از چهره برخی نقاط دیار کریمان زدوده شود.

 اسدالله زارعی مجری برنامه‌های بنیاد علوی در شمال استان کرمان امروز، ۹ خردادماه در دیدار با فرماندار رفسنجان به تشریح سه مقوله خدماتی این بنیاد یعنی توانمندسازی اقتصادی، عرصه بهداشت و سلامت و نیز عرصه فرهنگ و آموزش و پرورش پرداخت که قرار است این شیوه‌نامه‌ها برای زدودن محرومیت در نقاط مختلف کشور به صورت یکپارچه اجرایی شود.

وی با اشاره به اینکه این سیاست‌گذاری‌ها تا سال قبل پراکنده اجرا می‌شد و امسال قرار است منسجم و با کمک دستگاه‌های اجرایی و شوراهای اسلامی روستاها و مساجد  به مرحله اجرا درآید اظهار کرد: در بحث توانمندسازی اقتصادی شیوه‌نامه حیات را داریم که مختص اشتغالزایی و حمایت از طرح‌هاست.

زارعی ادامه داد: در این شیوه‌نامه در مناطق کم برخوردار و محروم با بررسی کسب و کارها و نیازسنجی جامعه، طرح‌ها برای دریافت تسهیلات کم بهره به بانک معرفی می‌شوند و برای اجرای طرح و نیز توسعه دادن آن مورد حمایت بنیاد قرار می‌گیرند.

وی تصریح کرد: اگر دستگاه‌های اجرایی پای کار باشند به توسعه پایدار در مناطق محروم دست پیدا خواهیم کرد، بنابراین بنیاد علوی در شهرستان‌ها بازوی اجرایی و عملیاتی برای فرمانداری‌ها خواهد بود.

مجری برنامه‌های بنیاد علوی در شمال استان کرمان افزود: در حوزه بهداشت و درمان هم براساس بررسی و تحقیقات در مناطق محروم این نتیجه حاصل شده که افراد در این مناطق با بیماری‌های چشمی و دندانپزشکی بیش از سایر بیماری‌ها درگیر هستند و بنیاد با ایجاد موسسه سلامت در نظر دارد در مناطق محروم روستایی خدمات این بخش از سلامت را به واجدین شرایط ارائه دهد ضمن اینکه در کنار آن برای تقویت تغذیه زنان باردار هم بودجه‌ای پیش‌بینی شده است.

 وی در ادامه گفت: در بحث آموزش و پرورش و فرهنگ هم برنامه‌هایی توسط بنیاد علوی در مناطق کم برخوردار و محروم اجرا خواهد شد زیرا با توجه به اینکه پاشنه اصلی کنکور معدل است نباید محصلان در مناطق محروم ضرر ببینند و باید از فرصت‌های پیش آمده استفاده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha