• سه‌شنبه / ۸ خرداد ۱۴۰۳ / ۲۰:۵۱
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1403030805671
  • خبرنگار : 71951

مدیر عامل شرکت آبفای جنوب شرق استان تهران

بیشترین منابع تأمین آب جنوب شرق استان تهران از منابع زیرزمینی است

بیشترین منابع تأمین آب جنوب شرق استان تهران از منابع زیرزمینی است

ایسنا/تهران مدیرعامل آبفای جنوب شرق استان تهران گفت: بیشترین منابع تأمین آب جنوب شرق استان تهران از منابع زیر زمینی است و در این حوزه با محدودیت شدیدی مواجه هستیم.

«منصور بقایی» مدیرعامل آبفای جنوب شرق استان تهران امروز، ۸ خردادماه ضمن تسلیت شهادت خادم ملت و هئیت همراه در سانحه بالگرد رئیس جمهور فقید اظهار کرد: مدیریت، تأمین و توزیع آب شرب مردم از وظایف اساسی و اصلی آبفا می‌باشد که با تلاش‌های همکاران و طرح‌های اجرایی مختلف در حال اجرا است.

بقایی تصریح کرد: برنامه‌ها و طرح‌های اجرایی مدیریت تأمین و توزیع پایدار آب شرب مردم شریف جنوب شرق استان تهران در حوزه‌های مختلف آب‌رسانی شامل حفر و تجهیز چاه، احداث مخازن زمینی و هوایی، اجرای خطوط انتقال و عملیات اصلاح و توسعه شبکه مطابق برنامه‌ریزی و بر اساس تخصیص اعتبارات عمرانی در مناطق تحت پوشش خدمات آب‌رسانی انجام می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به بحران بی آبی در استان تهران و به ویژه در دشت ورامین، تصریح کرد: کاهش نزولات جوی و بارندگی، محدودیت‌ها و منابع آب و افت سطح آب سفره‌های زیرزمینی و پدیده فرونشست زمین سبب از دیگر عوامل تنش آبی در منطقه شده است.

مدیرعامل آبفای جنوب شرقی استان تهران بابیان این مطلب که جهت مقابله با بحران بی آبی، طرح‌های زیربنایی و اساسی در مناطق تحت پوشش انجام شد، افزود: اجرای طرح زیست‌محیطی فاضلاب و ساخت تصفیه‌خانه فاضلاب که نقش مهمی در جلوگیری از آلودگی منابع آبخوان و جبران کمبود آب دارد. اجرای طرح‌های مدیریت مصرف شامل اصلاح و نوسازی شبکه آب‌رسانی و پهنه‌بندی و همچنین فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی مثمر ثمری جهت مقابله با بحران آبی انجام می‌شود.

این مسئول با اشاره به موقعیت جغرافیایی مناطق تحت پوشش و منابع آبی تصریح کرد: بیشتر منابع تأمین آب منطقه از منابع زیرزمینی است و در این حوزه با محدودیت شدیدی مواجه هستیم، نکته بسیار مهم و حائز اهمیت اینن است که مسئولین در شهرستان‌های جنوب شرق، شرکت آبفا را حمایت و مساعدت کنند.

مهندس بقایی در ادامه به احداث نزدیک به یک‌صد هزار مترمکعب مخازن ذخیره‌سازی و حفر و تجهیز چاه‌های جدید در دولت سیزدهم ساخته شده است، اشاره کرد و افزود: در کمتر از یک سال با پیگیری و اقدامات انجام‌شده ۲۷ حلقه چاه حفر و ۲۴ حلقه از این چاه‌ها تجهیز شده است و همچنین طی اقدامات جهادی که انجام شده است می‌توان از احداث ۸ باب مخازن زمینی در مناطق روستایی و شهری به ظرفیت ذخیره‌سازی ۹۳ هزار مترمکعب نام برد که مطابق برنامه‌ریزی از پیشرفت فیزیکی مطلوبی برخوردار است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha