اسماعیل قربانی در حاشیه بازدید از واحدهای پروش کرم ابریشم گناباد در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در این بازدید مسائل و مشکلات و همچنین راهکارهای موجود مورد بررسی قرار گرفت.
وی بیان کرد: در سال زراعی جاری در اوایل فصل پرورش کرم ابریشم ۴۵۲ جعبه نوغان در شهرستان توزیع و این شهرستان در بین شهرستانهای استان رتبه نخست در جذب و توزیع جعبه تخم نوغان را دارد.
مدیریت جهاد کشاورزی گناباد با بیان اینکه تسلط، مدیریت، دانش و آگاهی نوغاندار میتواند در این راستا تأثیرگذار باشد، گفت: پیشبینی میشود در سال جاری از تعداد جعبه نوغان توزیع شده بیش از ۱۸ تن پیله تر تولید شود.
وی با اشاره به اینکه تأمین نهاده به ویژه تخم نوغان و نهال توت اصلاح شده از جمله برنامه جهاد کشاورزی شهرستان گناباد در راستای تشویق و ترغیب کشاورزان به این صنعت است، ادامه داد: در این راستا ۱۵۳۰ نهال توت رایگان در سال جاری در سطح شهرستان توزیع شده است.
مدیر جهاد کشاورزی گناباد در ادامه گفت: امسال قبل از شروع فصل پرورش دوره مهارتی پرورش کرم ابریشم توسط اداره آموزش و ترویج مدیریت با همکاری اداره امور دام در محل سالن جلسات مدیریت جهاد کشاورزی برگزار شد و آموزشهای لازم در اختیار علاقهمند به این حرفه قرار گرفت.
قربانی ادامه داد: نوغانداری به دلیل ویژگیهایی از جمله جنبی بودن و تکمیلی بودن بخش کشاورزی، در کنار سایر مشاغل میتواند موجب ایجاد اشتغال و تأمین درآمد برای خانوارهای روستایی و کشاورزان شود.
انتهای پیام
نظرات