حسن چاهی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: این امر ما را در تجزیه و تحلیل مصرف مشترکان، زمینه رویت پذیری، کنترل بار مصرف مشترک و رصد رفتار مشترک کمک میکند. کنتورهای هوشمند این امکان را برای ما فراهم میکند تا اگر مشترکی الگوی مصرف را رعایت نمیکند امر اطلاع رسانی به مشترک و آگاه سازی وی را برای مدیریت مصرف برق انجام دهیم.
وی با اشاره به اینکه بخش کشاورزی ۱۰ درصد مصرف برق استان را دارد، افزود: مطابق پروانههای مجاز بهره برداری ۱۰۰ درصد چاههای مجاز پمپاژ آب هوشمندسازی شده اند که تعداد آنها ۲۴۰۰ مشترک بوده است.
چاهی ادامه داد: ۱۸ درصد از مصارف برق استان را بخش صنعتی شامل میشود که در خارج از شهرکهای صنعتی ۱۸۸۸ و در داخل شرکت نیز ۳۷۴ مشترک هوشمندسازی شده اند.
وی در ارتباط با ادارات که میزان مصرف برق آنها از اهمیت بالایی برخوردار هستند، بیان کرد: ۱۰۰ درصد کنتورهای برق ادارات که ۱۹۵۵مشترک هستند، هوشمندسازی شده اند و در واقع ادارات ۹ درصد مصارف برق را در این استان دارند.
این مقام مسئول تصریح کرد: همچنین کنتور ۲۰۱۸ مشترک تجاری نیز هوشمندسازی شده است.
وی بیان کرد: در راستای هوشمندسازی بیش از ۸۵۵ دستگاه کلید هوایی و زمینی تحت اتوماسیون شبکه قرار گرفته اند و از راه دور قابلیت کنترل، قطع و وصل و ردیابی را دارند.
انتهای پیام
نظرات