دکتر عصمت حیدری گفت: در راستای اجرای برنامه سلامت خانواده (پزشکی خانواده و نظام ارجاع) کلیه افراد بهطور یکسان از سرانه سلامت و اجرای اصول عدالت در سلامت بهرهمند میشوند
وی تأکید کرد: نگاه ما به پزشک خانواده بهداشتی است نه درمانی، پزشک باید بیماریابی کند، تشخیص صحیح دهد اگر بیمار به بیماری شدید مبتلا نشده باشد دارو دریافت میکند و بهبود میابد ولی اگر نیاز به ارجاع به سطوح بالاتر و بستری داشته باشد، به سطح بالاتر ارجاع داده میشود. در این طرح شبکه هوشمند و الکترونیک خواهد بود و میتوان میزان شیوع فشارخون، دیابت، بیماریهای منطقهای و ... را بهراحتی شناسایی کرد.
دکتر حیدری گفت: در این طرح نسخهالکترونیک و پروندهها الکترونیک است، لذا نیاز است همه افراد پرونده الکترونیک داشته باشند، سوابق آنها مشخص باشد و وقتی ارجاع داده میشوند با پرونده ارجاع داده شوند.
وی با بیان اینکه با اجرای این طرح سرعت عمل در تشخیص و شروع سریع درمان افزایش مییابد هزینههای پرداختی افراد بسیار کاهش مییابد گفت: در سطح شهرستان گناوه ۳ هزار و ۸۱۴ نفر فاقد هرگونه بیمه درمانی میباشند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: همشهریانی که فاقد هر گونه بیمه درمانی هستند، در صورت تمایل و استفاده از خدمات بیمهای در برنامه سلامت خانواده شهری (پزشکی خانواده و نظام ارجاع) ابتدا نسبت به تکمیل پرونده الکترونیک خود به مراکز خدمات جامع سلامت شهری و سپس به اداره بیمه سلامت شهرستان گناوه مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات